CAP ZomerfeestenTerug naar het overzicht

Paardrijden, knutselen, bouwen...het kan allemaal op Manege de Maartenshoeve van 10 t/m 21 augustus!
Manege de Maartenshoeve in Ubbergen opent deze zomer haar deuren voor elk kind dat het leuk vindt om met dieren om te gaan. De 26 paarden die gedurende het jaar werken op de manege zijn speciaal opgeleide paarden. Ze worden ingezet om mensen met een beperking en kinderen met een extra hulpvraag bij te staan in hun fysieke en emotionele ontwikkeling.

Naast de paarden zijn er pony’s en veel lieve kleine boerderijdieren die het heerlijk vinden om vertroeteld te worden. De CAP Zomerfeesten worden in de laatste twee vakantieweken (van 10 t/m 21 augustus) georganiseerd op de werkdagen. Je kunt zo vaak komen als je wilt met een minimum van twee dagen.

De dagen zijn van 10.00 tot 16.00 uur. Voor snacks, lunch en drinken wordt uitgebreid gezorgd. In kleine groepjes, onder professionele begeleiding, ga je elke (werk)dag lekker spelen in het bos. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd: knutselen, bouwen en spelletjes spelen. Maar je gaat vooral ook in de weer met de dieren en vooral de paarden. Lekker rijden door het bos, zelfstandig of in de koets, er is van alles mogelijk.

Klik voor meer info door naar de site via de roze button en meld je aan via het inschrijfformulier!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kids.

stichting CAP, Centra voor Aangepast Paardrijden

Hengstdal 3
6574 NA Ubbergen
Openingstijden Werkdagen 10 t/m 21 augustus 10.00 - 16.00 uur Prijs € 104 per 2 dagen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to School!

Back to School!

Inmiddels is het nieuwe schooljaar gestart. Ook beginnen clubjes weer met nieuwe lessen en worden er volop kinderfeestjes gevierd! En wist je dat er weer veel leuke uitjes zijn de komende tijd? Check onze toffe Back to School tips!

Naar onze tips!