Hij komt, hij komt... maar waar precies? Bekijk alle intochtenTerug naar het overzicht

6 november
Kloppen de harten van jouw kids ook al vol verwachting voor de komst van Sinterklaas? Nog heel even en hij is weer in het land! Wil je weten waar en wanneer je Sinterklaas en zijn Pieten dit jaar in de regio Rotterdam kunt begroeten?
We hebben een aantal intochten op een rij gezet zodat je de sint en zijn pieten op tijd en op de juiste plek kunt verwelkomen!
 

Intochten zaterdag 18 november
 
Rotterdam
In Rotterdam kun je de stoomboot vol cadeautjes zien aankomen aan de kade van het Willemsplein. Om 12:30 begint het programma. Haal jij je pietendiploma op het Grote Kerkplein?

Ook in Hillegersberg komt de sint aan per boot. Rond 14:30 komt hij met zijn Pieten aanvaren over de Bergse Voorplas. Na het onthaal door de Pietenband volgt een rondtocht door de buurt.
 
In Schiebroek begint het kinderfeest om 13:00 uur op het Rododendronplein. Hier zorgen Pieten, acrobaten en een DJ-Piet voor een heleboel plezier. Om 14:00 uur komt Sinterklaas daar met paard en wagen aan. 

Schiedam
Kom Sinterklaas toezingen als hij om 12:00 uur aankomt in Schiedam! Na een rijtocht door de stad worden sint en zijn pieten ontvangen door de burgemeester waarna ze naar het Sinterklaaspaleis gaan, waar ze deze weken logeren.
 
Vlaardingen
Sint heeft een drukke dag want ook in Vlaardingen komt de sint om 9:00 uur aan. En hij neemt 220 pieten én O'G3NE mee! Ook is er het Super Sint Festijn met allerlei leuke activiteiten voor de kids, een Pietenloop, de Sint Spelen, een Meet & Greet met Sint en nog veel meer!  

Maassluis
Rond half 10 vaart de stoomboot vanaf de Waterweg Maassluis binnen. Na aankomst worden sint en de pieten op de Stadhuiskade toegezongen door het kinderkoor Wonderwijs waarna de tocht door de stad begint. Zing je mee? 

Dordrecht
Sta jij vandaag om 12:00 uur samen met de burgemeester aan de kade van de Kuipershaven in Dordrecht om de sint te begroeten? Om 11:30 start daar het voorprogramma. Ook is er een groot feest op het Sinterklaasplein! 
 
Zwijndrecht
‘Zie ginds komt de stoomboot’ klinkt hier vandaag vanaf 10:30 uur op het Veerplein in Zwijndrecht. De Pietenkapel is er ook. Grote kans ook dat je hier Sinterklaas een handje kunt geven! 


Zaterdag 25 november


IJsselmonde
Sint staat met zijn pieten om 10:00 uur bij het Oud IJsselmondsehoofd in IJsselmonde. Na de stoet met een echte koets zijn ze om 12:00 uur bij Winkelcentrum Keizerswaard. Ben jij er dan ook? 

Rotterdam Kleiweg
Om 12:15 uur komt Sinterklaas aan bij de supermarkt op de Kleiweg in Rotterdam. Vanuit daar loopt hij met zijn gevolg naar het Bergpolderplein waar hij rond 13:00 uur aankomt. Kom jij hem daar begroeten? 


Zondag 26 november

FutureLand 
Sinterklaas en zijn pieten brengen ook een bezoek aan FutureLand! Om 13:50 uur komen ze aan bij de FutureLand steiger en kan jij aan boord stappen voor een rondvaart samen met sint en al zijn pieten! Hoe leuk is dat?! Daarna brengt hij ook een bezoek aan FutureLand zelf voor de kinderen die niet meegaan met de rondvaart.   


Weet jij nog een leuke intocht die hier niet mag ontbreken? Laat het ons weten via rotterdam@kidsproof.nl.