De leukste kerstmarkten in en om Rotterdam

18 november 2022
Van kerstmarkten worden we altijd blij! Warme chocolademelk, leuke kersthebbedingetjes, vrolijke kerstliedjes, heel veel lichtjes, knapperende haardvuren, optredens en natuurlijk de kerstman himself... Kom alvast helemaal in kerstsfeer met dit overzicht van gezellige kerstmarkten, winterfairs en kerstfestijnen in de regio Rotterdam!

Kerstmarkt Kinderboerderij De Duiker

9 december
Op het gezellige erf van Kinderboerderij De Duiker vind je allerlei foodproducten, handgemaakte spulletjes en leuke cadeautjes.

Kerstmarkt Trompenburg

9 t/m 11 december
Op deze kerstmarkt vind je vele kraampjes met mooie (handgemaakte) producten! Hier smul je ook van erwtensoep, koffie, thee, glühwein, warme chocomel en nog veel meer lekkers uit de foodtrucks. Ook voor de kids is er genoeg te beleven.

Kerstmarkt Vlaardingen

9 en 10 december
Volop kerstsferen vind je ook op de leuke kerstmarkt op de Markt in Vlaardingen! De binnenstad is uitgelicht, de kerstboom ontstoken en in de straten staan gezellige kraampjes. Ook is er muziek en ander entertainment! 

Kerstmarkt Maassluis

10 en 11 december
Scoor in het Stadshart op de kerstmarkt in Maassluis alvast de leukste kerstcadeautjes terwijl je langs de vele kraampjes slentert! Ook zijn er optredens, straattheater en nog meer leuks!  


Winterfair in Ahoy

Van 14 t/m 18 december verandert Ahoy in een grote overdekte kerstmarkt. Hier shop je al je kerstspullen, van kleding tot woondecoraties en van speelgoed tot lekker eten. Ook kun je meedoen aan leuke workshops én genieten van heerlijk eten en drinken. Voor de jongsten staat er een draaimolen en komt de kerstman op bezoek!  

Winterfair Zwijndrecht

15 t/m 18 december
Ga de kerstsfeer proeven tijdens de gezellige winterfair in Zwijndrecht. In de 65 kraampjes vind je de leukste spulletjes en lekkernijen. Beklim de 9 meter hoge (!) ijsmuur en ga op de foto met de kerstman. Ook zijn er diverse optredens en kunnen de kids zich laten schminken.

Kerstmarkt Overschie

16 december
De Overschiese Dorpsstraat staat deze vrijdag weer vol met leuke kraampjes van deze gezellige kerstmarkt. Haal hier lekkere oliebollen, glühwein en mooie kerstspullen. Ook de Grote Kerk en Museum Overschie zijn open, loop gerust binnen!

Ice Break Papendrecht

16 t/m 18 december en 21 t/m 23 december
Bij TOP Tennis & Padel in Papendrecht kun je naar de sfeervolle avondkerstmarkt als onderdeel van een gezellig winterprogramma met schaatsbaan, springkussen, feestavonden en themadagen tijdens het winterevent Ice Break! 

Dickens Festijn en kerstmarkt Schiedam

17 en 18 december
Schiedam is in 18e eeuwse kerstsferen tijdens het sfeervolle Dickens Festijn, met straattoneel, figuranten, zangkoren en kooplui in het historische decor van de Schiedamse binnenstad! Bezoek de gezellige kerstmarkt en geniet van warme choco en glüwein!

Mis je een kerstmarkt in de regio Rotterdam en de Drechtsteden die hierboven zéker bij hoort te staan? Laat het ons weten via rotterdam@kidsproof.nl.

Ook zijn er in december weer superleuke kersttheatervoorstellingen, kerstshows, lichtjesroutes en andere leuke kerstuitjes. Kijk even in onze Uitagenda!


Veel kerst- en winterpret!