icon-closeLandelijk Verzetsmuseum wk 19
icon-closeLandelijk Verzetsmuseum wk 19

Gave vakantiekampen op een rijtje

9 april 2021
Hebben jullie al plannen voor de mei- of zomervakantie? Wij verzamelen leuke vakantiekampen, zomerkampen en sportkampen voor je die corona-proof zijn! In de regio Rotterdam voor overdag, óf iets verder weg met overnachtingen. Check hieronder alvast een aantal gave vakantiekampen voor kinderen!
Bij deze vakantiekampen hebben de kids veel plezier
ZomerdansweekDansstudio La Barre organiseert van 19 t/m 23 juli een toffe Zomerdansweek met als thema Totally Spies! Na de dans-, zang- en theaterworkshops in de ochtend ga je als een echte spion aan de slag met een geheime opdracht, van een speurtocht tot stoer klimuitje.
Reserveer een plekje


Zeilfans opgelet!Een sportief én heel gezellig mei- of zomerkamp is het zeilkamp van De Brielse Zeilschool! Je leert in een week tijd (beter) zeilen in een Optimist, Randmeer of Laser Vago. Maar je gaat nog veel meer leuke dingen doen, zoals spelletjes, barbecueën, piramide bouwen en meer!
Naar dit gave zeilkamp


Tof theaterkampLeer de kneepjes van het theatervak en maak volop plezier tijdens het theaterkamp van Jeugdtheater Hofplein! Naast workshops dans, zang, decor en kostuums zijn er spannende bosspellen, verhalen rond het kampvuur en méér in de bosrijke omgeving van Austerlitz!
Check hier alle info


Summer Camp RotterdamEngels voor Bengels biedt een leuk en leerzaam zomerkamp, met veel sport, dans, creativiteit en alle lessen geheel in het Engels. Het is een dagkamp in Rotterdam van 9:00-16:00u, maar pre en after care zijn optioneel.
Meld je nu aan


Supercool Teen CampSpeciaal voor jongeren 11-17 jaar is er een te gek summer school program op Kasteel Assumburg met intensieve lessen Engels gecombineerd met leuke activiteiten. Verblijf een week op het Kasteel en beleef een fantastische tijd.
Meer informatie over dit coole kamp

Club AdventureZomerkampen voor kinderen van 5 t/m 13 jaar. Is je kind dol op actie, avontuur en outdoor? Dan zijn de toffe zomerkampen van Club Adventure (ook zonder overnachting) echt een aanrader! Op hun eigen prachtige buitenlocaties midden in de natuur van Oldebroek (Zwolle) en Overasselt (Nijmegen) zijn er zomerkampen voor diverse leeftijdsgroepen. Onder andere Survivalkamp, Game & Reality Camp en het Crea Girls Camp. 
Ontdek de zomerkampen

 

Summer Camps HollandZomerkampen vol avontuur, sporten en dieren? Dat zijn de vakantiekampen van Summer Camps Holland! Op het 12 hectaren grote terrein in Braamt (Gelderland) worden superleuke vakantiekampen georganiseerd (4 dagen of 1 week) voor kinderen van 8 t/m 12 jaar in diverse leeftijdsgroepen. Er is keuze uit een Avonturenkamp, Funkamp, Dierenkamp en sportkampen. Meer info over deze vakantiekampen


We verzamelden de leukste vakantiekampen, zomerkampen en sportkampen voor je die coronaproof zijn! In Rotterdam en omgeving voor overdag, óf iets verder weg met overnachting. Er zijn zóveel leuke kampen voor kinderen, check ze hier allemaal!