Een kinderfeestjes vieren kan en mag weer!

3 juni 2020
Nu de coronamaatregelen zijn versoepeld gaan ook steeds meer locaties voor kinderfeestjes in de regio Rotterdam weer open. En dat is natuurlijk goed nieuws voor alle kids die de afgelopen tijd jarig waren of die nu (bijna) jarig zijn!
Kinderfeestje in coronatijd, het kan weer!

Een kinderfeestje vieren in corona-tijd? Dat kan en mag weer!

Nu steeds meer locaties voor kinderen weer opengaan, komen ook de kinderfeestjes weer langzaam op gang. Partijen die kinderfeestjes aanbieden hebben op hun site aangegeven of en zo ja welke extra maatregelen zij hebben getroffen i.v.m. het coronavirus. Check voordat je een kinderfeestje boekt dus altijd even goed welke voorwaarden er van toepassing zijn. Het kan zijn dat er minder kinderen op het feestje mogen komen of dat er maar maximaal één ouder bij het feestje aanwezig mag zijn. Met name de buitenfeestjes zijn in eerste instantie weer goed mogelijk.

Op Kidsproof Rotterdam kun je zien welke feestjes weer gevierd kunnen worden. In onze categorie Kinderfeestjes vind je ze snel door het speciale roze vlaggetje met 'Weer open'.  Kinderfeestjes vieren en RIVM-richtlijnen m.b.t. corona

Uiteraard gelden de algemene maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen ook als je een kinderfeestje geeft. Zo moeten volwassenen minimaal 1,5 meter afstand houden van de kinderen. Lees op de site van het RIVM en de Rijksoverheid alles over de meest actuele maatregelen.