Leuk nieuws: Kidsproof Rotterdam breidt uit!

26 april 2021
Wij beginnen deze meivakantie meteen met groot nieuws: vanaf nu gaan Kidsproof Rotterdam en Kidsproof Drechtsteden samen verder onder één naam: Kidsproof Rotterdam en omgeving. Je krijgt nóg meer inspiratie en zoekgemak, want voortaan staan de leukste tips en toffe activiteiten van Rotterdam én de Drechtsteden bij elkaar op één site.
Vanaf nu nóg meer leuke tips voor ouders en kids in de regio
We krijgen altijd veel enthousiaste reacties op de tips die op onze site en social media staan. En dat is natuurlijk niet gek: er zijn rondom Rotterdam en de Drechtsteden nog heel veel leuke uitjes en adresjes die óók op onze site horen! Denk bijvoorbeeld aan kindermusea, familievoorstellingen, kindvriendelijke restaurants, zorg- en opvoedingsadressen en nog veel meer.  

Door voortaan als Kidsproof Rotterdam en omgeving verder te gaan bieden we je nóg meer zoekgemak. Alle inspiratie is voortaan op één site terug te vinden. Wil je dichtbij huis zoeken? Gebruik dan de filteroptie ‘Locatie’ om alleen tips bij jou in de buurt te zien. Maar ook ietsje verder weg zijn zoveel leuke adresjes te vinden!

Als je in Rotterdam woont, dan is het echt de moeite waard om bijvoorbeeld voor het Onderwijsmuseum, het Biesbosch Museumeiland en Sterrenwacht Mercurius een keertje naar de Drechtsteden te rijden.  

Woon je in Dordrecht of omgeving? Dan zijn het Mariniersmuseum, Miniworld en De Vreemde Vogel in de regio Rotterdam échte aanraders.

Er is nog zoveel leuks te ontdekken in de regio Rotterdam en Dordrecht! Maar we kunnen jullie natuurlijk alleen écht inspireren met hulp van … jullie! Dus, weet je zelf een leuke tip die nog niet op Kidsproof Rotterdam en omgeving staat? Stuur ons een mailtje met jouw tip via rotterdam@kidsproof.nl.

Liefs, Karin en Nathalie

Tip: volg je ons al op Facebook? We hebben zoveel leuke en actuele tips met je te delen!