Met korting naar Hans Klok & Friends!

28 juli 2021
Beleef de magie van Hans Klok & Friends! Ze gaan op tournee in Nederland met een spectaculaire show en via Kidsproof kun je kaartjes kopen mét korting! Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en natuurlijk ook heel leuk voor ouders en opa's & oma's. De ultieme familieshow en volledig coronaproof!
Beleef met de hele familie een spectaculaire show met Hans Klok & Friends
Hans Klok is de snelste illusionist ter wereld. Hans Klok is terug in Nederland en gaat met de spectaculaire show Hans Klok & Friends op tournee. In de zomervakantie is deze zinderende familieshow te zien in o.a. Utrecht, Zaandam en Apeldoorn. Daarna gaat de voorstelling tot en met de herfstvakantie op tournee door Nederland. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar. En via Kidsproof boek je je kaartjes met korting! 

Bij de show zie je de magiër samen met zijn danseressen in topvorm. Alle illusies die de artiest wereldberoemd hebben gemaakt, komen voorbij. Samen met sensationele acrobatiek, vliegende motoren en onnavolgbare comedy zorgt Hans voor ruim 90 minuten spektakel. Mis deze ultieme familievoorstelling niet! Hans Klok & Friends is immers veel meer dan alleen een magische show. Foodtrucks, terrassen en muziek maken de beleving compleet. Je bent al vanaf anderhalf uur voor aanvang welkom.Het schema van Hans Klok & Friends is als volgt:

Utrecht: 15 juli t/m 1 aug 
Zaandam: 7 t/m 15 aug
Maastricht: 18 t/m 26 sept
Den Bosch: 2 t/m 10 okt
Rotterdam: 16 t/m 31 okt

Korting via Kidsproof
Wat een mooie actie, via Kidsproof boek je nu tickets voor Hans Klok met korting! De korting is al in de prijs verwerkt. Klik door via de roze button voor de kortingstickets!

Goed om te weten: dit is de maximale korting op kaartverkoop die er wordt gegeven. Het aantal plaatsen voor Hans Klok & Friends is beperkt. Wacht dus niet te lang en boek mooie plaatsen! Klik voor het boeken naar de site via roze button.

Corona
Om toegang te krijgen tot Hans Klok & Friends is het noodzakelijk dat elke bezoeker een geldig Coronatoegangsbewijs kan laten zien. Dit kan met een vaccinatiebewijs of recent negatieve test via Testen voor Toegang (40 uur voor aanvang). Voor Hans Klok & Friends geldt dat iedereen vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs moet hebben. Kinderen onder de 13 jaar mogen zonder coronatoegangsbewijs naar binnen.

Deze ultieme familieshow is volledig coronaproof. Naar de website