icon-closeLandelijk Jonge Lezer 26 27 juni
icon-closeLandelijk Jonge Lezer 26 27 juni

Top 5 leuke én gezonde kindertraktaties

4 januari 2016
Van de verjaardag van je kind probeer je iedere keer weer een feestje te maken. Met altijd de terugkerende vraag: wat gaan we trakteren?
De meeste kinderen vinden het leuk als de schooltraktatie er grappig uitzien, terwijl ouders het vooral belangrijk vinden dat het gezond is en het liefst eenvoudig te maken. Is jouw kind binnenkort jarig en weet je nog niet wat hij/zij moet gaan uitdelen op school? Hieronder hebben we een top 5 samengesteld van leuke én gezonde traktatietips.  

Minions
Met deze hippe Minions is succes gegarandeerd! En het is ook nog eens gezond als je ze vult met fruit of ontbijtkoek! Lees hier hoe je ze maakt. 

Mandarijnenmannetjes 

Wil je gezond trakteren? Dan zijn mandarijnenmannetjes echt heel leuk om uit te delen! Lees hier hoe je de mannetjes eenvoudig en snel maakt.

Coole traktatie 
Superlekker om te trakteren zijn deze bijzondere ijsjes van ijshoorntjes gevuld met allerlei soorten fruit en een vrolijk parapluutje. Gezond én makkelijk te maken! Lees hier hoe je ze precies maakt.

Dolfijne dolfijntjes
Met een banaan en druifjes kun je echt iets leuks maken om uit te delen, wat ook makkelijk in elkaar te zetten is. Deze dolfijntjes zijn een supergezonde traktaties en ze zien er ook nog eens top uit! Lees hier hoe je ze maakt!  

Prachtige pauw
Jouw kind is vast zo trots als een pauw als hij of zij deze traktatie met tomaatjes, knakworstjes, komkommer, kaas en worst mee naar school neemt. En jij omdat hij nog gezond is ook! Hier lees je hoe je hem maakt.  

Veel plezier met maken en trakteren!