Kom dansen!Terug naar het overzicht

DPFC Health Fit & Dance

Kromhoutstraat 13
3067 AE Rotterdam
Openingstijden Check de website voor lestijden. Prijs Zie website
Dansen is hot! Bij DPFC Health Fit & Dance geven ze danslessen in alle stijlen en vormen. Iets voor jou?
Everybody can dance! Bij DPFC Health & Fit hebben ze op danslessen voor kinderen in veel verschillende soorten en vormen. Ongeacht leeftijd en niveau!

Kinderen vanaf groep 3 kunnen lessen volgen in: klassiek ballet, jazzballet, modern jazz, streetdance, show & musical, tap dance, irish tap & boys class. Daar zit vast iets voor je tussen! Beleef het heerlijke gevoel dat dansen geeft! Neem eens een kijkje en wie weet raak je ook verslingerd aan dansen. Er zijn veel kinderen die wel willen sporten, maar geen teamsport willen volgen en ook geen dans. Misschien is Kinderfitness (vanaf 7 jaar) dan wel wat voor je! Op woensdag- en zaterdagmiddag kun je hier lekker trainen!

De kleinste dansers en danseressen van 2 tot 3 jaar kunnen beginnen met peutergym. Samen met papa en mama wordt er gedanst, gezongen en gespeeld. De lessen van de peuterdans vormen een aansluiting op de peutergymles en zijn  een voorbereiding op de Algemene Dansvorming. Tijdens peuterdans dansen de ouders niet meer mee, dit in tegenstelling tot peutergym. 

Meer informatie vind je op de website. Klik hiervoor op de roze button!

Tip: Volg ons op Facebook! We hebben zoveel leuke tips met je te delen!
 

Blogs & filmpjesAlle blogs