Proefles hofpleintheaterTerug naar het overzicht

Er zit een Hofpleiner in ons allemaal, ook in jou! Ontdek het tijdens een proefles op een van de locaties
Stiekem doen we allemaal wel eens aan theater. Zingen in de douche, dansen en springen in de regen, doen alsof je op een andere plek bent én soms sta je zelfs voor de spiegel en geef je een optreden aan een denkbeeldig publiek. Er schuilt een Hofpleiner in ons allemaal, ook in jou!

Tussen zaterdag 10 september en zondag 2 oktober zijn er in de hele regio gratis proeflessen te volgen. Doe mee met een gratis proefles en ontdek samen met een professionele theatermaker waar theater over gaat en hoe je jouw verhalen en dromen een podium kunt geven.

Op 11 september kun je in het Hofpeintheater tijdens het Open Huis: SPOT! ook deelnemen aan een proefles. Verder zit deze dag bomvol met workshops, presentaties, voorstellingen en sneak peeks. Zie voor het programma deze dag de website.

Wist je dat Jeugdtheater Hofplein op vele locaties te vinden is? Er is er vast een bij jou in de buurt....Barendrecht, Hillegersberg, Hoogvliet, Krimpen a/d IJssel, Lansingerland, Nesselande, Rotterdam-Delfshaven, Rotterdam-Noord en Rotterdam-Zuid.
Let op: er zijn voor de proeflessen beperkt plaatsen beschikbaar, dus meld je van tevoren even aan!

Voor meer informatie klik je op de roze button.

Niks missen van Kidsproof? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Jeugdtheater Hofplein

Diverse locaties
Openingstijden Op de website kun je de locaties en data vinden. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Voor echte DoeRakkers

Voor echte DoeRakkers

Heb je thuis een heerlijk stuiterballetje tussen 2 en 5 jaar? Dan is het een echte DoeRakker! En die wil zijn energie vást graag kwijt in leuke uitjes. Gelukkig zijn die er genoeg in Rotterdam! Bekijk het aanbod bij jou in de buurt en ga het allemaal lekker uitproberen.

Wat gaan jullie allemaal doen?