icon-closeLandelijk Jonge Lezer 26 27 juni
icon-closeLandelijk Jonge Lezer 26 27 juni

JeugdtheaterhuisTerug naar het overzicht

Word de nieuwe Annie of Ciske met de musical- en toneellessen van het Jeugdtheaterhuis!
Ben je het gelukkigst als je kunt toneelspelen, zingen én dansen? Of ben jij een echte toneelspeler en kun je niet wachten om je fantasie de vrije loop te laten gaan?

Dan ben je bij het Jeugdtheaterhuis aan het goede adres! Ontdek tijdens de toneel- en musicallessen kanten van jezelf waarvan je zelf niet wist dat je ze had.
 
Al meer dan 25 jaar is het Jeugdtheaterhuis een veilige thuishaven voor iedereen in de leeftijd van 4 t/m 21 jaar, die van toneelspelen, zingen en dansen houden, maar ook voor hen die een beetje meer zelfvertrouwen nodig hebben en nieuwe vrienden willen maken.
 
Je kunt hier terecht voor musical- of toneellessen op 3 locaties:
        - Theater Koningshof, Uiverlaan 20 (Maassluis)
        - KADE40, Westhavenkade 40 (Vlaardingen)
        - C.C. Fluiterlaan, Fluiterlaan 400 (Capelle a/d IJssel)

Een keer meedoen met een gratis Open Les? In januari worden op alle locaties diverse Open Lessen georganiseerd voor de allerkleinsten (4 tot 6 jaar). Ben je iets ouder? Neem dan even contact op met het Jeugdtheaterhuis voor een proefles. 

Voor meer informatie, bekijk onderstaand filmpje of bezoek de website via de roze button.Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang nog meer handige tips!

Jeugdtheaterhuis

St. Jobsweg 5
3024 EH Rotterdam
Openingstijden Zie de website voor het lesrooster Prijs Zie website Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leuke strandjes in de regio!

Leuke strandjes in de regio!

Het wordt heel warm deze week! Even lekker afkoelen? We hebben een aantal superleuke strandjes en openlucht zwembaden in de regio Rotterdam voor je verzameld waar de kids heerlijk kunnen spetteren. Check van tevoren wel even de coronamaatregelen.

Bekijk de strandjes hier!