Noes Fiolet Studio'sTerug naar het overzicht

Train en dans jezelf fit! Hoe? Bij Noes Fiolet Studio's in Capelle a/d IJssel.
Noes Fiolet Studio's is een dans- en sportstudio waar kinderen in verschillende lessen kennis kunnen maken met dansen en sporten.

Met Algemene Dansvorming (ADV) kunnen kinderen vanaf 4 jaar de basis leggen voor het dansen. Leuk toch? Er wordt gewerkt aan de ontwikkeling van de coördinatie en creativiteit door op verschillende muziekstijlen te dansen. 

Na Algemene Dansvorming ben je klaar voor het echte werk: klassiek ballet. Immers de basis voor alle danstechniek. Deze lessen worden hier ook aan kinderen gegeven.

Kinderen vanaf 2 jaar kunnen hier starten met Peuterballet. Vaders of moeders doen zelf ook mee! Versterk hiermee de band met je kind. Neem eerst een proefles, deze is immers gratis. 

Yoga voor moeder en kind is voor baby's vanaf 3 maanden. De yoga-oefeningen doe je zowel alleen als met je kind. En je eindigt met ontspanningsoefeningen. Hmmmm.

Op naar een gezondere levensstijl door de lessen van Swing Kids 2 be Fit. 

Ben je geïnteresseerd in één van de lessen van Noes Fiolet Studio's, ga dan naar de website door op de roze button te klikken.

Tip: Lekker uit eten met de kids? Kijk dan op ons overzicht met tips voor lekkere restaurants!Noes Fiolet Studio's

Dakotaweg 265
2905 AB Capelle aan den IJssel
Openingstijden Kijk op de website voor alle openingstijden. Prijs Zie website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Feestje te vieren?

Feestje te vieren?

Is je kind deze maand jarig? Of had je in de zomervakantie een jarige? We hebben heel veel superleuke kinderfeestjes voor je verzameld! Van actief tot creatief, van stoer tot beauty en alles ertussenin!

Bekijk alle feestjes hier