Muziekschool RidderkerkTerug naar het overzicht

Op je eigen tempo muziek en dansen ontdekken en leren kan bij Muziekschool Ridderkerk
Bij Muziekschool Ridderkerk kunnen kinderen hun creativiteit volop ontwikkelen en ook plezier maken staat voorop! In een band spelen, de eerste danspasjes bij Peuter- en Kleuterdans maken of heel goed gitaar leren spelen en nog veel meer leuke cursussen.

De lessen worden begeleid door een team van professionele docenten, die de kinderen alle ruimte geven om in hun eigen thempo te leren en ontdekken. 

Bij de muziekschool kun je kiezen voor een korte cursus of een jaarcursus, aan sommige lessen kunnen ouders of grootouders ook meedoen. Aan het eind van een cursus mogen de kinderen laten zien wat ze geleerd hebben!  

Klik voor meer info over de cursussen en inschrijving op de roze button om naar de website van Muziekschool Ridderkerk te gaan.

Tip: binnenkort een kinderfeestje te vieren? Wij hebben heel veel leuke feestjes verzameld! Daar zit vast iets bij!

Muziekschool Ridderkerk

Koningsplein 2
2981 EA Ridderkerk
Openingstijden Zie website voor de lestijden Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Ga je mee Gi-Ga-Groen doen?

Ga je mee Gi-Ga-Groen doen?

De Kinderboekenweek begint! In het supertoffe thema Gi-Ga-Groen kunnen kids alles ontdekken over planten, dieren, natuur en milieu! 10 dagen vol festiviteiten, boekentips, ontmoetingen met schrijvers, leuke activiteiten & kidscolleges en gave voorstellingen!

Bekijk hier het hele programma