Telekids MusicallesTerug naar het overzicht

Zingen, dansen en acteren voor kids van 4-12 jr. Schrijf je in voor de Telekids musicalles in Rotterdam
De Telekids Musicalschool is niet zomaar een musicalschool. Hier wordt door middel van musicalles iedereen uitgedaagd zichzelf optimaal te ontwikkelen, ook op het gebied van persoonlijke en sociale vaardigheden zoals zelfvertrouwen, durf, samenwerken en doorzetten.

 
Ontdek je talent
Telekids Musicalschool laat alle kinderen, hoe jong of oud, waar vandaan en met welke talenten dan ook, deel uitmaken van een kleinschalige én een grote musicalproductie met alles erop en eraan. Een onvergetelijke ervaring.

 De Nederlandse Musicalschool
De Telekids Musicalschool is er voor iedereen van 4 t/m 12 jaar. Voor de leerlingen vanaf 12 jaar is er grote broer 'De Nederlandse Musicalschool’.
 
Musicalles tijdens coronaperiode
De musicallessen gingen ook in tijden van corona gewoon door. Via Zoom of in de buitenlucht. Daarin onderscheidde de school zich van veel andere musical- en theaterscholen. De verwachting is dat er vanaf september geen beperkende maatregelen meer zijn. Terug naar normaal. En wat hebben we daar ongelofelijk veel zin in!

Meld je aan voor het nieuwe seizoen
De inschrijving voor het nieuwe lesseizoen van Telekids Musicalschool in Rotterdam (Hillegersberg, IJsselmonde, Ommoord en de Topclub), Spijkenisse of Vlaardingen is geopend. Liever eerst uitproberen? Kies dan voor een proefles in september. Meld jouw talent NU aan via de roze websitebutton.

Volg je Kidsproof al op Facebook? We hebben veel leuke tips met je te delen!

Telekids Musicalschool & RTL Talent Academy


Rotterdam, Spijkenisse en Vlaardingen
Openingstijden Zie website voor locaties en lestijden Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nationale Voorleesdagen online

Nationale Voorleesdagen online

Je kind voorlezen is belangrijk én superleuk! Ga tijdens de Nationale Voorleesdagen (26 jan t/m 5 febr) naar het online programma van Bibliotheek Rotterdam: o.a livestream met de schrijver van het Prentenboek van het Jaar, voorleestips en -filmpjes! Check ook de 50% kortingsactie!

Naar alle online activiteiten