DE IJssalonTerug naar het overzicht

Voor onwijs lekker ijs & award-winning koffie moet je naar DE IJssalon. Verslavend...

Het ijs van DE IJssalon is vers en ambachtelijk zelfgemaakt. Vers fruit, versgeperst sap, vanillestokjes en natuurlijk melk, room en suiker. Zowel voor het fruitijs als het roomijs worden de beste producten gebruikt. Want met de juiste smaak en de beste ingrediënten krijg je het lekkerste ijs. En dat proef je!

Ze hebben standaard klassiekers als vanille, pistache, aardbeien, stracciatella, framboos, chocolade (melk, puur én wit), cocos, rumrozijn, citroen, banaan, mango, zwarte bessen, hazelnoot en yoghurt.

Maar daarnaast kun je er terecht voor bijzondere smaken als snickers, bastognekoek, oma's appeltaart, stroopwafel, verse munt, passievrucht, bitterkoekjes, cherry mania, almond crunch, oreo koekjes, carapino en why nuts (yoghurt met noten en honing), advocaat, caipirinha, walnoot, peer, sinaasappelijs en pink grapefruit. En voor wie niet kan kiezen uit al dat lekkers: in een grote beker gaan veel smaken tegelijk!

Kijk snel op hun site voor nog meer lekkers en voor de vestigingen. Klik op de roze button.

Ontvang je onze nieuwsbrief al? Meld je nu aan en je bent altijd op de hoogte van de leukste activiteiten.

DE IJssalon

Meent 69a
3011 JD Rotterdam
Openingstijden

Openingstijden zomerseizoen:

Maandag t/m vrijdag van 11.00 - 24.00 uur.

Zaterdag van 10.00 - 24.00 uur.

Zondag van 12.00 - 24.00 uur.

Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Feestje te vieren?

Feestje te vieren?

Is je kind deze maand jarig? Of had je in de zomervakantie een jarige? We hebben heel veel superleuke kinderfeestjes voor je verzameld! Van actief tot creatief, van stoer tot beauty en alles ertussenin!

Bekijk alle feestjes hier