Pizza en ijs!Terug naar het overzicht

Naar Italiaans recept eet je bij Angelo Betti heerlijke pizza's en ijsjes!
De vierde generatie Betti staat vandaag de dag in de winkel, maar de kwaliteit is niet minder geworden! Naast heerlijke coupes met ijs overgoten met chocoladesaus, aardbeien of ga je voor meloen?

Een grotere trek? Kies dan een van de ovenverse pizza's als de overbekende Margherita of ga jij voor een spannendere smaak als Pizza Picaso, Grandiosa of heerlijk Salami. Op de website staat de menukaart, maar deze kun je natuurlijk ook in de pizzeria bekijken.

Afhalen van pizza's is ook mogelijk, reserveren voor een tafeltje niet. De pizzeria/gelateria is dagelijks geopend van 16 uur tot 22 uur. Kijk op Facebook wanneer de familie in de zomervakantie vakantie heeft!

Tip: meer kindvriendelijke restaurants in Rotterdam vind je natuurlijk op Kidsproof!

Angelo Betti

Schiekade 6B
3032 AJ Rotterdam
Openingstijden Elke dag van 16 tot 22 uur. Prijs Pizza's vanaf €8,-. IJsjes vanaf €5,50. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

En toen...? Kinderboekenweek 2020!

En toen...? Kinderboekenweek 2020!

Reis tijdens de Kinderboekenweek in de Rotterdamse bibliotheken langs verschillende periodes uit de geschiedenis! Word dino-detective, schrijf in hiëroglyfen, maak een stopmotion filmpje en meer! 30 sept t/m 11 oktober in de bibliotheken in de regio!

Ga je mee?