Pizza en ijs!Terug naar het overzicht

Naar Italiaans recept eet je bij Angelo Betti heerlijke pizza's en ijsjes!
De vierde generatie Betti staat vandaag de dag in de winkel, maar de kwaliteit is niet minder geworden! Naast heerlijke coupes met ijs overgoten met chocoladesaus, aardbeien of ga je voor meloen?

Een grotere trek? Kies dan een van de ovenverse pizza's als de overbekende Margherita of ga jij voor een spannendere smaak als Pizza Picaso, Grandiosa of heerlijk Salami. Op de website staat de menukaart, maar deze kun je natuurlijk ook in de pizzeria bekijken.

Afhalen van pizza's is ook mogelijk, reserveren voor een tafeltje niet. De pizzeria/gelateria is dagelijks geopend van 16 uur tot 22 uur. Kijk op Facebook wanneer de familie in de zomervakantie vakantie heeft!

Tip: meer kindvriendelijke restaurants in Rotterdam vind je natuurlijk op Kidsproof!

Angelo Betti

Schiekade 6B
3032 AJ Rotterdam
Openingstijden Elke dag van 16 tot 22 uur. Prijs Pizza's vanaf €8,-. IJsjes vanaf €5,50. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstvoorstelling Het Zwanenmeer

Kerstvoorstelling Het Zwanenmeer

De prachtige kerstvoorstelling Het Zwanenmeer (4+) brengt het beroemde verhaal tot leven van het meisje dat in een zwaan verandert. Het voltallige Rotterdams Philharmonisch Orkest speelt de bekende muziek van Tsjaikovski en ook is er veel spektakel te zien!

Check data & bestel tickets