icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Dudok In Het ParkTerug naar het overzicht

Middenin de stad kun je heerlijk uit eten bij Dudok In Het Park, met uitzicht op de Euromast!
Dudok In Het Park is gevestigd in een rijksmonument uit 1750, aan de rand van Het Park middenin de stad. Zo heb je een indrukwekkend uitzicht op de Euromast!

Met de hoge plafonds en de romantische sfeer kan je hier binnen heerlijk zitten! Strijk bij warm en zonnig weer neer op het terras of zoek een fijn plekje in Het Park. 

Je kunt hier genieten van lekkere broodjes en salades. Ook zijn er muffins, koekjes en taartjes! Voor iedereen zit er wel wat tussen. Voor de kinderen is er een superleuk Dudok Doeboek met kleurpotloodjes.

Ook heel leuk: bestel de Dudok Picknickmand! Een rijkgevulde picknickmand met onder andere versgebakken broodjes, een stukje quiche, jus d'orange, fruitsalade en verschillende zoetigheden van Dudok Patisserie!

Klik op de roze button om naar de site te gaan!

Tip: meld je aan voor de nieuwsbrief van Kidsproof Rotterdam en blijf zo altijd up-to-date!

Dudok Rotterdam

Baden Powelllaan 12
3016 GJ Rotterdam
Openingstijden Dagelijks van 10:00 tot 19:00 uur Prijs Picknickmand: € 40,- voor 2 personen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste zomervakantietips!

De leukste zomervakantietips!

Voor iedereen die deze zomer in de regio Rotterdam verblijft, voor vakantie of thuis, hebben we de leukste vakantietips en dagjes uit verzameld! Jullie kunnen er de hele zomer mee vullen!
Fijne zomervakantie!

Naar de vakantietips