Dudok In Het ParkTerug naar het overzicht

Middenin de stad kun je heerlijk uit eten bij Dudok In Het Park, met uitzicht op de Euromast!
Dudok In Het Park is gevestigd in een rijksmonument uit 1750, aan de rand van Het Park middenin de stad. Zo heb je een indrukwekkend uitzicht op de Euromast!

Je kan in het gebouw gaan plaatsnemen. Met de hoge plafonds en de romantische sfeer kan je hier heerlijk zitten! Bij warm en zonnig weer kun je neerstrijken op het terras of een lekker plekje zoeken in Het Park. 

In de ochtend kun je genieten van een heerlijk ontbijtje, speciaal voor de kids is er een Kids Boterham, of American Pancakes. S'middags kun je genieten van lekkere broodjes en salades. Ook zijn er muffins, ijsjes, koekjes en taartjes! Voor iedereen zit er wel wat tussen. 

Ook heel leuk: bestel de Dudok Picknickmand! Een rijkgevulde picknickmand met onder andere versgebakken broodjes, een stukje quiche, jus d'orange, fruitsalade en verschillende zoetigheden van Dudok Patisserie!

Klik op de roze button om naar de site te gaan!

Tip: meld je aan voor de nieuwsbrief van Kidsproof Rotterdam en blijf zo altijd up-to-date!

Dudok Rotterdam

Baden Powelllaan 12
3016 GJ Rotterdam
Openingstijden Dagelijks van 9:00 tot 18:00 uur Prijs Picknickmand: €39,50 voor 2 personen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Feestje te vieren?

Feestje te vieren?

Is je kind deze maand jarig? Of had je in de zomervakantie een jarige? We hebben heel veel superleuke kinderfeestjes voor je verzameld! Van actief tot creatief, van stoer tot beauty en alles ertussenin!

Bekijk alle feestjes hier