De Vreemde VogelTerug naar het overzicht

Niet vreemd, wel lekker! De Vreemde Vogel, heerlijk om te ontspannen en voor de kids om te spelen.
Gelegen aan de rand van de stad en de natuur. Lekker even de drukte van de dag achter je laten, terwijl je hier kunt genieten van de rust en het goede leven. De Vreemde Vogel is een plek voor jong en oud.

Op het terrein van De Vreemde Vogel vind je verder: een kinderboerderij met (natuur)speeltuin, pizza-oven, moestuin, winkeltje, vuurplaats (in overleg te gebruiken), hangmattenplek, roeibootje en een speelveld. Regelmatig organiseert De Vreemde Vogel leuke activiteiten voor kinderen! Houd hiervoor onze Uitagenda in de gaten!

Bij het Tuincafé kun je genieten van koffie, huisgemaakte taarten, verse broodjes of een ijsje. Lekker relaxed! En allemaal gerechten met pure streekproducten. Met mooi weer kun je heerlijk zitten op het terras aan het water. Maar ook bij guur herfstweer is het een prima plek om even te ontspannen. Kinderen kunnen zich ondertussen vermaken in de speeltuin!
Kijk ook op de website, klik daarvoor op de roze button.

Op het terrein staat ook een Buitenhotel. Dit bestaat uit 9 buitenkamers, met allemaal bijzondere slaapplekken. Mocht je een unieke slaapplek zoeken, neem dan zeker eens een kijkje op de website via de roze button.

Eropuit met de kids? Op Kidsproof.nl vind je de leukste uitjes voor kinderen!

De Vreemde Vogel

Van Baerlestraat 252
3132 EK Vlaardingen
Openingstijden Zaterdag en zondag 10.00 - 18.00 uur.
Alle schoolvakanties.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste kinderfeestjes op een rij!

De leukste kinderfeestjes op een rij!

Is je kind binnenkort jarig? Of heb je in de zomervakantie een jarig en vier je het kinderpartijtje nu alvast? Hier vind je heel veel superleuke kinderfeestjes, van actief tot creatief, van stoer tot beauty en alles ertussenin!

Naar alle feestjes