Kom opladen bij STROOM!Terug naar het overzicht

Geen hoogdravend gegoochel, maar stoer Rotterdams met een eigenwijze draai. Dat is STROOM!

STROOM is de leukste landingsbaan van een bruisende stad, een eigenzinnige plek gecreëerd in een voormalige energiefabriek. Je kunt hier binnenlopen en ontbijten, lunchen, dineren, werken, borrelen, bladeren, happen, relaxen, hangen, vergaderen, kletsen, ontmoeten, slapen, lezen, internetten, high-tea'en, high-winen... en ook gewoon heerlijke koffies drinken.

In je eigen tempo. Op de plek die bij je past. Binnen én buiten.
Ze hebben zelfs een bakkerij met stoer ambachtelijk brood en kwarkbolletjes of appelsleetjes waarvan je begint te watertanden... En lekkere gerechten speciaal voor kids!

Tip: Er is een Shared Dining kaart; samen delen van al het lekkers dat op tafel staat. Leuk om met de kids te doen! Check de website, klik op de roze button.

Eropuit met de kids? Check de Uitagenda op Kidsproof.nl

Stroom Rotterdam

Lloydstraat 1
3024 EA Rotterdam
Openingstijden Dagelijks van 7.00 tot 21.00 uur is de keuken open. Prijs Een kindermenu is er vanaf € 6,-. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Rotterdam met kids

Rotterdam met kids

Weekendje Rotterdam met de kids gepland? Er is zoveel leuks te zien, doen en beleven in de stad! Lees hier de blog van collega Annemarie die met haar gezin een paar dagen in Rotterdam vertoefde en dé hotspots verzamelde.

Naar de stad!