Verrassend leuke lunchplekTerug naar het overzicht

Wij hebben La Place helemaal herontdekt! Wist je dat ze een nieuw, gezond kids menu hebben? Super lekker!
La Place heeft een heerlijk nieuw kindermenu! Vol met lekkere, gezonde opties én een leuke verrassing voor kinderen. Een kindvriendelijke restaurant voor lunch en diner.

Gezond & leuk

De vrolijke appel Pluck leert kinderen over gezond en gevarieerd eten. Ieder seizoen neemt Pluck de kids mee op een nieuw avontuur met verschillende groenten & fruit en leuke knutsel inspirate. Maak in de zomer bijvoorbeeld een watermeloen bootje of in de herfst een raceauto van snoeppaprika. Zo is er ieder seizoen iets nieuws te leren én te smullen!

Kidsproof getest

Onze Kidsproof-reporters hebben het nieuwe kids menu getest en zijn super enthousiast. Je leest er alles over in onze blog. Exra leuk: een aantal La Place restaurants hebben ook nog een fantastische speelhoek. 

Klik op de roze button voor meer info én een restaurant bij jou in de buurt!

Nooit meer leuke tips missen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

La Place


Openingstijden Klik op de roze button voor de openingstijden van een restaurant bij jou in de buurt Prijs vanaf €6,95 Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Voorjaarsvakantie! Dit zijn leuke eropuittips in de regio

Voorjaarsvakantie! Dit zijn leuke eropuittips in de regio

Trek er met de kids lekker op uit deze vakantie! Er is genoeg te zien, doen en beleven in de regio Rotterdam. Toffe musea, leuke theatervoorstellingen, vrolijke kinderfestivals en nog véél meer. Lees hieronder alle tips.

Naar alle uittips