Kids rondleidingTerug naar het overzicht

zaterdag 18 mei
Kids rondleiding Belasting en Douane Museum: speurtocht en ontdek de geheimen achter de muren!

Kids rondleiding

Stap terug in de tijd op 03 januari 2024, 11 februari 2024, 07 april 2024, of 18 mei 2024 met de KIDS rondleiding - een avontuurlijke ontdekkingstocht door een prachtige pand aan de Parklaan! Wist je dat voordat dit gebouw een museum werd, het ooit de thuisbasis was van twee mysterieuze families? Wie waren ze en welke geheimen houden de muren nog steeds vast? Doe mee met de rondleiding en ga op speurtocht, gewapend met potlood en papier, om de verborgen sporen van het verleden te ontrafelen!

Voor ouders die op zoek zijn naar een educatief avontuur voor hun 8- tot 12-jarigen, is de KIDS rondleiding een leuk idee. Verken samen met je nieuwsgierige kinderen het museum en ontdek de fascinerende verhalen achter de muren. Komen jullie ook langs?

Klik op de roze button voor meer info.

Ben je op zoek naar een leuk idee voor een kinderfeestje? Neem een kijkje op onze pagina Kinderfeestjes.

Belasting en Douane Museum

Parklaan 14-16
3016 BB Rotterdam
Openingstijden 03 januari 2024, 11 februari 2024, 07 april 2024, 18 mei 2024. Prijs Kijk op de website voor de actuele prijzen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Op pad? Rotterdampas mee!

Op pad? Rotterdampas mee!

Rotterdampas bestaat 35 jaar en dat wordt gevierd! Naast de superleuke uitjes die je gratis of met korting kunt doen, zijn er óók feestelijke extra’s. Je hebt dus meer plezier dan ooit van je pas! Nieuwe uitjes zijn onder andere Jump-010, het Rivièrabad en Kinepolis Spijkenisse.

Heb jij 'm al?