Voorstelling ApolloTerug naar het overzicht

zondag 14 april
Apollo: een muzikale maanreis voor het hele gezin - mis deze betoverende voorstelling niet!

Voorstelling Apollo

Heb je zin in een leuke familiemiddag vol muziek en avontuur? Markeer dan 14 april 2024 in je agenda, want er staat iets bijzonders op het programma. Apollo is een nieuwe muziektheatervoorstelling voor kinderen van 6 jaar en ouder. Het belooft een betoverend avontuur te worden over het verkennen van grenzen, samenwerken en het overstijgen van jezelf.

En wat deze voorstelling extra speciaal maakt, is dat het wordt uitgevoerd door RAAF muziektheater en het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Samen brengen ze een verbluffende nieuwe compositie van Corrie van Binsbergen en een meeslepend verhaal van Freek den Hartogh!

Leuk familie-uitje

In Apollo volgen we het verhaal van Neil, Buzz en Mike, de leden van de band Apollo. Hun droom is om een topband te worden. Dankzij hun nieuwe zanger, Raaf, worden ze steeds beter. En dat brengt hen op een geweldig idee: een concert geven waar nog niemand ooit eerder is geweest - op de maan! Deze voorstelling neemt je mee op een muzikale reis naar de maan, en je zult versteld staan van wat er allemaal gebeurt. Leuk voor jong en oud!

Ben je op zoek naar een leuk dagje weg voor het hele gezin? Neem een kijkje op onze pagina Eropuit.

De Doelen

Schouwburgplein 50
3012 CL Rotterdam
Openingstijden 14 april om 13:15 en om 15:15 uur Prijs Kijk op de website voor de actuele ticketprijzen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Van dril tot kikkervisje

Van dril tot kikkervisje

De metamorfose van kikkerdril naar kikkervisje is supermooi en kids vinden het geweldig dat om te bekijken! Hoe je thuis kikkerdril kunt verzorgen lees je in onze blog. Wel de visjes erna terugzetten in de natuur!

Zo doe je dat