Picknick De Vreemde VogelTerug naar het overzicht

zondag 15 mei
Kom deze zomer picknicken bij De Vreemde Vogel, met live bereide hapjes, kindervermaak en live-muziek!
Een heerlijk zomers uitje bij De Vreemde Vogel: picknicken mét een programma! Het wordt een ideale combinatie van een goed gevulde mand met live bereide hapjes, heerlijke verfrissende drankjes, leuk kindervermaak en mooie live-muziek. 

De invulling van het programma zal per picknick iets verschillen, zodat het iedere keer weer verrassends is. Neem je eigen kleedje mee met stoeltjes of kussens, De Vreemde Vogel zorgt voor de picknickmand, kindervermaak, kampvuurtje met marshmallows en een vogelconcert. Met kindervermaak kun je denken aan leuke buitenspelletjes, schminken of knutselen. 

Je kunt je picknickkrat tussen 11:00 en 12:00 uur ophalen bij de bar in de boerderij. Vervolgens zoek je een plekje op het grasveld. Het programma duurt tot ongeveer 14.00 uur. Bij de Bar kun je gekoelde wijntjes, speciaalbiertjes, fris en sap kopen. 

Dat wordt een leuke middag! Reserveer snel je plekje via de roze button.

De Vreemde Vogel

Van Baerlestraat 252
3132 EK Vlaardingen
Openingstijden 15 mei, 5 juni, 19 juni (Vaderdag), 17 juli, 7 en 28 augustus 2022. Prijs 4 volwassenen: €110,- 
Kinderen: €15,-
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lepeltje, Lepeltje Festival

Lepeltje, Lepeltje Festival

Proef, speel en geniet in het hemelvaartsweekend met het hele gezin tijdens het superleuke Lepeltje, Lepeltje Festival in het Weizigtpark in Dordrecht! Met lekkere hapjes uit diverse foodtrucks, live muziek, een struin- en snuffelmarkt en toffe kinderactiviteiten!

Gratis toegang!