• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

EuromastTerug naar het overzicht

zaterdag 24 augustus
Ervaar en ontdek Rotterdam vanaf 185 meter hoog op de Euromast!
Met het gezin op pad? De Euromast is een fantastische bestemming voor jong en oud. Ontdek en ervaar Rotterdam vanaf een hoogte van 185 meter! Naast het waanzinnige uitzicht en de indrukwekkende Euroscoop-beleving, kunnen kinderen ook een leuke speurtocht doen. 

Beleef de Euroscoop experience en kijk je ogen uit op de stad en de Rotterdamse wereldhaven. Maak een rit naar de top met muziek, licht, geluidseffecten & spectaculair uitzicht. Terwijl jullie worden meegenomen naar het hoogste punt, hoor je verhalen die met Rotterdamse trots worden verteld over de stad, de diversiteit en zijn kleurrijke identiteit. Al ronddraaiend kun je de stad van alle kanten goed bekijken. 

In de brasserie kun je heerlijk brunchen, lunchen, genieten van een high tea of diner met prachtig uitzicht! Naast de Euromast ligt het Park waar je voor of na je bezoek aan de Euromast heerlijk kunt wandelen en over de verharde paden.

Voor meer info klik je op de roze button.

Nog veel meer eropuittips voor het hele gezin vind je in een overzicht op onze website.

Bekijk hier alvast een voorproefje van de Euroscoop!


Euromast

Parkhaven 20
3016 GM Rotterdam
Openingstijden April t/m september: geopend vanaf 9.30 uur. 
Oktober t/m maart : geopend vanaf 10.00 uur.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Waanzinnige belevenis

Waanzinnige belevenis

Een superleuk gezinsuitje is de Euromast! Ervaar de roterende panoramalift Euroscoop met zijn kleurrijke lichtshow, swingende beats, waanzinnig 360° uitzicht én een glazen vloer! Ook is er voor kids een leuke speurtocht!

Naar de top!