Familie-uitje in FutureLandTerug naar het overzicht

zaterdag 20 augustus
Ontdek de haven in de zomervakantie! Kom naar FutureLand voor allemaal leuke familie-activiteiten!
In FutureLand ontdek je de haven van de toekomst. Voor jong en oud is hier van alles te zien, doen en beleven! 

Kinderworkshops | diverse data in juli en augustus
Beschilder stenen, die gevonden zijn op het Maasvlaktestrand, met verschillende technieken, zoals aquarel, acryl en viltstiften. De ene keer maak je een kijkdoos, de andere keer ga je tekenen op steen... Alles is leuk! Deelnemen aan de workshop is gratis.

Kidsquiz | diverse data in juli en augustus
Doe samen met je ouders een actieve presentatie met stemkastjes! Met vragen als: Hoe is Maasvlakte 2 aangelegd? En hoeveel containers passen er op een containerschip? Daarna is er een toffe speurtocht! Er zijn 2 niveaus: voor kinderen 6-9 jaar en vanaf 10 jaar. Deelname is gratis.

Fossielen expeditie | 3, 17 en 31 juli, 3, 14, 28 en 31 augustus
Onder leiding van ervaren fossielenspeurder Walter Langendoen van FutureLand ga je op zoek naar archeologische en paleontologische schatten op het Maasvlaktestrand. Kom je mee speuren?

Maak een leuke bustour met de FutureLand Express of een gave boottocht met de FutureLand Ferry! Zo dicht bij de grootste containerschepen en terminals kwam je nog nooit! 

Klik voor de data van de activiteiten en tickets op de roze button!

Tip: kijk in de Uitagenda voor meer leuke uitjes!

FutureLand

Europaweg 902
3199 LC Maasvlakte Rotterdam
Openingstijden Zie website voor data activiteiten Prijs Entree en parkeren FutureLand is gratis. Zie voor de kosten van de activiteiten de website van FutureLand. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie! De leukste tips in en om Rotterdam

Zomervakantie! De leukste tips in en om Rotterdam

Nog even lekker vakantie! Dé tijd om met het gezin leuke dingen te doen. In de stad of het platteland, om de hoek of iets verder weg, we verzamelden de leukste uitjes in Rotterdam en daarbuiten. Dat worden nog véél dagjes weg!

Naar de tips