Volg ons op Facebook voor meer leuke tips!

Onderwijsparade 2017Terug naar vorige pagina

woensdag 4 oktober
  • Onderwijsparade 2017
  • Onderwijsparade 2017
Maassilo Maashaven Zuidzijde 1-2,3081 AE Rotterdam
Ontdek bij de Onderwijsparade hoe je je kind kunt ondersteunen in de ontwikkeling!
Als ouder wil je je kind zoveel mogelijk begeleiden bij het opgroeien, niet alleen thuis maar ook als het gaat om school. Betrokkenheid bij de school van je kind en bij wat het daar leert zorgt ervoor dat je kind beter kan presteren en dat het weerbaarder wordt. Maar hoe kun je nog steviger betrokken worden bij de ontwikkeling van je kind op school? Hoe maak je als ouder op school het verschil? 

Tijdens de Onderwijsparade op woensdagochtend 4 oktober krijgen Rotterdamse ouders inspiratie om hun kind nog beter te kunnen ondersteunen in zijn of haar ontwikkeling. Tijdens een aantal workshops komen daarbij allerlei onderwerpen aan bod. Ook vertelt de vooraanstaande pedagoog Mischa de Winter over het vergroten van de weerbaarheid van kinderen en hoe opvoeden tot een betere wereld kan leiden. Wat doen negatieve berichtgeving en verontrustende berichten, waarmee kinderen steeds vaker worden geconfronteerd via social media en internet, met je kind? Hoe kun je als opvoeder ervoor zorgen dat ze de moed niet verliezen en hoopvol en optimistisch blijven?   
  
Wil je meer weten over het programma en welke workshops er allemaal zijn? Of wil je je meteen aanmelden voor deze ochtend? Klik dan door via de roze button om naar de website van de Onderwijsparade te gaan. Deelname is gratis. 

Tip: Kijk voor meer zorg- en opvoedingsadressen in onze categorie Opvoeding.  
  • Details
  • Kaart

Contactgegevens

Gemeente Rotterdam Onderwijsparade
Maassilo Maashaven Zuidzijde 1-2
3081 AE Rotterdam

Naar de website

Openingstijden

De Onderwijsparade duurt van 9:00 tot 11:30 uur.

Prijs

Gratis.
Helaas, er is nog geen video beschikbaar van deze activiteit!