Cinekid FestivalTerug naar het overzicht

woensdag 13 oktober
's Werelds grootste mediafestival voor kinderen! Kom jij ook langs in de herfstvakantie!
Cinekid barst weer los deze herfstvakantie. Kom de nieuwste films en tv-programma’s kijken en doe mee aan toffe workshops, games, tutorials en ontdek het Medialab. Cinekid = niet uitgekeken raken!

Spring in de wereld van Cinekid; het grootste film- en mediafestival voor kinderen tussen de 3 en 14 jaar. Met bijna 40 festivallocaties in het land, online via Cinekid Play én thuis met de Festivalbox is Cinekid de hele herfstvakantie, van 13 tot en met 24 oktober, bij jou in de buurt!

Het is een mooi programma vol films, series, workshops en andere activiteiten. Het festival opent met de wereldpremière van Captain Nova.

In de regio Rotterdam zijn er vanuit het Cinekid Festival activiteiten in LantarenVenster in Rotterdam, Theater het Kruispunt in Barendrecht en Cinema The Movies in Dordrecht!

Klik op de roze button voor tickets en meer informatie.

Uiteten met de kids in de herfsvakantie? Kijk op onze Uiteten-pagina met de leukste restaurants!

Lantaren Venster en Theater het Kruispunt


Openingstijden 13 t/m 24 oktober Prijs Zie website Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Griezelconcert

Griezelconcert

Durven jullie 30 okt naar de Doelen voor het Griezelconcert Halloween (6+) van het Rotterdams Philharmonisch Orkest? Met superspannende muziek en een lekker eng griezelverhaal. Kom verkleed als je wilt en check de winactie met gave Halloweenprijzen!

Durven jullie?