Volg ons op Facebook voor meer leuke tips!

Fun Forest is weer open!Terug naar vorige pagina

woensdag 14 maart 2018
  • Fun Forest is weer open!
  • Fun Forest is weer open!
  • Fun Forest is weer open!
  • Fun Forest is weer open!
Langepad 71,3062 CJ Rotterdam
Yes het klimseizoen van bij klimbos Fun Forest in het Kralingse Bos is weer begonnen. Klim nu met korting
De lente komt eraan en dat betekent tijd om erop uit te gaan! Het klimseizoen in het klimbos van Fun Forest is weer begonnen. Super tof om te gaan doen!

In het klimpark beweeg je je via touwen, laddders, bruggen en tokkelbanen door de bomen. Fun Forest heeft 7 klimparcoursen verschillend in hoogte en moeilijkheidsgraad. De intructeurs houden toezicht vanaf de grond en helpen je wanneer dat nodig is. Natuurlijk zorgt Fun Forest voor de klimuitrusting, zoals een gordel en een helm. Om te mogen klimmen bij Fun Forest Rotterdam moet je minimaal 1.20 zijn. Durf jij het aan?

Het klimpark is boom- en diervriendelijk gebouwd en biedt avontuur, actie, ontspanning en meer dan 100 klimonderdelen, maar vooral ook heel veel fun! Voor kinderen van 5 tot 7 jaar is er een speciaal kidsparcours opgezet; dit is gratis. Daarnaast is er het Monkey parcours, waarin kinderen van 8 tot en met 11 jaar zelfstandig mogen klimmen.

Kom je in maart klimmen bij Fun Forest Rotterdam? Dan betaal je nu minder! Koop je kaarten via de website van Fun Forest en gebruik de code FFMAART20, dan ontvang je 20% korting. Tot in het bos!

Voor meer informatie klik je op de roze websitebutton!

Nog op zoek naar een sportief outfit voor als je gaat klimmen? Check onze kinderwinkels-pagina waar je vast een leuke adersje kunt vinden om je outfit te scoren!
  • Details
  • Kaart

Contactgegevens

Klimpark Fun Forest Rotterdam
Langepad 71
3062 CJ Rotterdam

Naar de website Direct mailen

Openingstijden

Zie website van Fun Forest via de websitebutton.

Prijs

Zie website van Fun Forest via de websitebutton.
Helaas, er is nog geen video beschikbaar van deze activiteit!