Voorjaar in het MaaspodiumTerug naar het overzicht

zondag 1 maart

Maaspodium

St. Jobsweg 3
3024 EH Rotterdam
Openingstijden Zaterdag 22 februari: 16.00 uur
Zondag 23 februari: 15.00 uur
Maandag 24 februari: 11.00 en 15.00 uur
Dinsdag 25 februari: 15.00 uur
Donderdag 27 februari: 15.00 uur
Vrijdag 28 februari: 15.00 uur
Zondag 1 maart: 11.00 en 15.00 uur
Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Het Maaspodium brengt deze voorjaarsvakantie een vrolijk programma met veel stoere extra's!
Buiten schieten de krokussen uit de grond, vogels beginnen weer te fluiten en de eerste lammetjes laten van zich horen. De natuur ontwaakt uit haar winterslaap! Niet alleen de natuur tovert in het voorjaar, let maar eens op wat ze in het Maaspodium kunnen. Vier van zaterdag 20 februari tot en met zondag 28 februari samen de voorjaarsvakantie met theater, dans en veel extra's voor de hele familie.

Laat je bijvoorbeeld meevoeren in de flitsende wereld van PAK'M (3+)of ga je mee op boevenavontuur in Boef (4+)? In Het best bewaarde geluid ter wereld (5+) ervaar je een muziektheater voor doorgedraaide geluiden. Daarnaast kun je nog naar Sticks (4+), Moustachio (6+) Helaas is de voorstelling Lampje geheel uitverkocht!

Ook leuk!
Voor én na de voorstellingen is er heel veel te doen in en rondom het Maaspodium. Je wordt verwend met een actief en stoer randprogramma. Doe bijvoorbeeld mee aan de ontwakingsdans of onderzoek of je groene vingers hebt. Heb je zelf honger of dorst? Trakteer jezelf dan op een heerlijk ontbijtje voorafgaand aan een ochtendvoorstelling of op een picknickmand voor een middagvoorstelling.

Check de website voor meer informatie over deze feestelijke week. Klik op de roze button 'Naar website'.

Waar je in Rotterdam lekker en kindvriendelijk kunt eten? Check ons overzicht met kindvriendelijke restaurants voor een gezellig plekje waar je met de kids welkom bent.

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs