Like ons op Facebook!

Stem op 't Maritiem Museum!Terug naar vorige pagina

maandag 16 april 2018
  • Stem op 't Maritiem Museum!
  • Stem op 't Maritiem Museum!
  • Stem op 't Maritiem Museum!
  • Stem op 't Maritiem Museum!
Leuvehaven 1,3011 EA Rotterdam
Het Maritiem Museum is genomineerd voor Museum van het Jaar! Heb jij al gestemd?
Hoe belangrijk water en de havens voor Rotterdam zijn beleef je in het Maritiem Museum. Met jaarlijks meer dan 200.000 bezoekers is het museum een belangrijke trekpleister voor Rotterdam. Wij zijn dan ook supertrots dat het Maritiem Museum is genomineerd voor de titel 'Museum van het Jaar' en hebben uiteraard onze stem uitgebracht! Heb jij al gestemd? Dit kan door te klikken op de roze button 'Naar website'.

Het Maritiem Museum is een plek waar we zelf geregeld heen gaan, omdat er voor jong en oud altijd wel wat te beleven is. Zo kun je er in de vakanties deelnemen aan superleuke en leerzame workshops. Of wat dacht je van de tentoonstelling Offshore experience! Als ze de prijs winnen ontvangen ze een mooie geldprijs waarmee ze in de museumhaven een interactieve werkplaats gaan opzetten. Als bezoeker kun je dan zelf aan de slag met maritieme ambachten van heden en nu. Supergaaf!

Kidsproofreporters Isa, Tess en Jill bezochten het museum om te kijken hoe Kidsproof het museum is. Ze waren superenthousiast....kijk maar!

  • Details
  • Kaart

Contactgegevens

Maritiem Museum Rotterdam
Leuvehaven 1
3011 EA Rotterdam

Naar de website Direct mailen
Helaas, er is nog geen video beschikbaar van deze activiteit!