LETTERLAB in de herfstTerug naar het overzicht

zondag 17 oktober
Doe in de herfstvakantie mee met supertoffe activiteiten in het LETTERLAB in het Onderwijsmuseum!
Deze herfstvakantie heeft het Onderwijsmuseum iets spliksplinternieuws: het LETTERLAB! Van 16 t/m 31 oktober kunnen kinderen hier leuke activiteiten doen. 

Twee weken lang kun je de reuzen-letterplaat aanvullen met originele tekeningen van dingen, dieren en voorwerpen die met dezelfde letter beginnen. En ken je de boeken van de schrijfster Charlotte Dematons? Schrijf en versier een elfje bij een letterplaat (uit boek Charlotte Dematons)! 


Of ga aan de slag met woorden: maak je eigen woordkaart, ga schrijven in het zand of maak de leukste husselwoorden. Liever creatief bezig? Dat kan bij letterkunst, hier ga je een letter uit het karton knippen en deze versieren met wol. 

Rust daarna even uit in de gezellige leeshoek. Hier verlies je je in de grappigste, spannendste en avontuurlijkste kinder- en prentenboeken!  

Kom je langs deze herfstvakantie? Klik op de roze button voor meer informatie en tickets!

Tip: op 17 oktober organiseert het Onderwijsmuseum een hele gezellige familiedag! Kom je ook?

Nationaal Onderwijsmuseum

Burgemeester de Raadtsingel 97
3311 JG Dordrecht
Openingstijden 16 t/m 31 oktober Prijs alle activiteiten zijn gratis op vertoon van je entreebewijs Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Griezelconcert

Griezelconcert

Durven jullie 30 okt naar de Doelen voor het Griezelconcert Halloween (6+) van het Rotterdams Philharmonisch Orkest? Met superspannende muziek en een lekker eng griezelverhaal. Kom verkleed als je wilt en check de winactie met gave Halloweenprijzen!

Durven jullie?