Volg ons op Facebook voor meer leuke tips!

Crazy but true (8+)Terug naar vorige pagina

vrijdag 15 december
  • Crazy but true (8+)
Schouwburgplein 25,3012 CL Rotterdam
Een voorstelling vol bizarre feitjes verteld door de kinderen zelf. Te zien in Theater Rotterdam!
Theatermaker Ant Hampton houdt van feiten die je bijna niet kunt geloven. Dingen die dus onwaarschijnlijk lijken, maar wel bewezen zijn. Raar maar waar dus! "Als ijsberen zich willen verstoppen, bedekken ze hun neus met sneeuw. De 62 rijkste mensen hebben net zoveel geld als de armste helft van de wereldbevolking."

Ant heeft over deze feitjes een superleuke, slimme voorstelling gemaakt. In de Hal van de Rotterdamse schouwburg zet hij drie stoelen op een verhoging neer, waar steeds 3 kinderen op plaats kunnen nemen. Daaromheen zit het publiek op zitzakken, kleden en kussens. Via een koptelefoontje krijgen de 3 kinderen in de stoelen steeds rare maar ware zinnen ingefluisterd. Zij vertellen deze weer door aan het publiek. Soms heel serieus, maar vaak ongelofelijk en grappig!  

Ben je tussen de 8 en 11 jaar, doe dan mee! Het is heel tof om te doen, en super om ervan te leren! Elke 10 minuten is er weer een ander kind aan de beurt. Je hoeft niets voor te bereiden, gewoon langskomen met je ouder(s). Neem vooral ook broertjes, zusjes en vriendjes mee!

Voor kaarten en meer info, klik je op de roze button.

Bekijk ook: Woef Side Story!
  • Details
  • Kaart

Contactgegevens

Theater Rotterdam
Schouwburgplein 25
3012 CL Rotterdam

Naar de website Direct mailen

Openingstijden

15 december om 19.00 uur
16 december om 14.00 uur
17 december om 14.00 uur

Prijs

Gratis
Helaas, er is nog geen video beschikbaar van deze activiteit!