Ernst, Bobbie en de restTerug naar het overzicht

zaterdag 7 oktober
Beleef de vakantie avonturen van de populaire kinderhelden Ernst, Bobbie en de rest bij Kunstmin!
Een belevenis voor het hele gezin. Naast alle grappen en grollen die Ernst en Bobbie maken en de bijzondere avonturen die ze beleven, kan iedereen uit volle borst meezingen met alle grote hits van het duo. 

Ernst en Bobbie hebben vakantie, maar er gaat meteen van alles mis. Op weg naar de camping zijn ze verdwaald in het bos en Bobbie is ook nog hun tent vergeten mee te nemen… Als ze uiteindelijk bij de camping aankomen, is het overvol. Er is geen enkel plaatsje meer vrij voor Ernst en Bobbie. Gelukkig heeft Ernst de oplossing: Ernst en Bobbie worden het animatieteam van de camping! Maar of dat nou een goed idee is….?

Kom je ook? Voor meer info en tickets klik je op de roze button.

Kijk voor een compleet overzicht van de leukste familievoorstellingen in onze uitagenda.

Schouwburg Kunstmin

Sint Jorisweg 76
3311 PL Dordrecht
Openingstijden Zaterdag 7 oktober om 14.00 en om 16.00 uur Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vier Kinderboekenweek in de bieb

Vier Kinderboekenweek in de bieb

Van 4 t/m 15 oktober is het Kinderboekenweek in de bibliotheek! 10 dagen vol festiviteiten, boekentips, leuke activiteiten, kidscolleges en gave voorstellingen. Er is zóveel te doen in de Rotterdamse vestigingen! En kom ook naar het Kinderboekenweekfeest op 8 oktober!

Dit is er allemaal te doen!