Vakantie WorkshopsTerug naar het overzicht

woensdag 26 februari

Ringdijk

Ringdijk 50
3052 KS Rotterdam
Openingstijden 26 februari Prijs €12,00 of €15,00 afhankelijk van de workshop Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Deze voorjaarsvakantie organiseert SKVR weer ongelooflijk leuke én creatieve workshops! (4-12 jr)
Deze voorjaarsvakantie hoef jij je niet te vervelen. Doe mee aan één van deze workshops, waarbij je altijd naar een toffe eindpresentatie werkt!

Voorjaar in de Lucht, 14:00-15:30 uur (5-8 jr)
Alles wat je nodig hebt om kunstenaar te worden is fantasie! Tijdens 'Voorjaar in de Lucht' knutsel jij de leukste dieren, teken je de kleurrijkste bloemen of schilder jij een prachtige vogel. Het voorjaar zit in de lucht!

Krokussen & Krokodillen, 14:00-15:30 uur (3-4 jr)
Een theater- en dansworkshop voor kleuters! Tijdens het dansen ga je rollen, draaien, zwaaien en nog veel meer bewegingen ontdekken. Bij theater wordt de creativiteit geprikkeld door verschillende rollen en het gebruiken van je fantasie! Daarnaast is samenwerken ook belangrijk bij toneelspelen.

Voorjaarsstop, 14:00-16:00 uur (8-12 jr)
Altijd al een eigen stopmotion willen maken? Dan is deze workshop echt iets voor jou! Je bedenkt, schrijft en animeert een eigen stopmotion met een Ipad. Het thema is 'bloemen en insecten'. 

Vloggen: Laat je zien, 14:00-16:00 uur (8-12 jr)
Volg jij ook allerlei Youtubers? En wil je misschien een eigen kanaal maken? Doe dan mee aan deze workshop! Je leert allerlei tricks en trucs om jouw vlogs nog beter te maken. 

Wil jij ook graag meedoen? Klik op de roze websitebutton om je in te schrijven.

Tip: Kijk voor meer creatieve hobby's op onze Clubjes-pagina

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs