icon-closeLandelijk leaderboard Watermonsters
icon-closeLandelijk leaderboard Watermonsters

WORLD OF DINOS IN DEN HAAGTerug naar het overzicht

donderdag 19 augustus
Grootste Dino Expo van Europa tijdens zomervakantie in Den Haag. Actie tickets met hoge korting!
Wroahh super vet voor alle dino-fans: deze zomervakantie zie je World of Dinos in Den Haag. Mét de Kidsproof kortingsactie krijg je nu flinke korting op je tickets. Mis het niet!

World of Dinos deze zomervakantie: 3 juli t/m 29 augustus World Forum Theater Den Haag

De expo World of Dinos is te zien in World Forum Theater Den Haag en echt een fantastisch familie uitje! De expo omvat meer dan 10.000(!) vierkante meter, is veilig en voldoet aan alle eisen van het RIVM en de overheid. 

World of Dinos is de hele zomervakantie te zien in het World Forum Theater in Den Haag. De attractie is compleet vernieuwd met kidszone en geschikt voor de hele familie. Alle dino’s bewegen en maken geluid!

Naast dino modellen zijn er speurtochten, een bioscoop waar doorlopend documentaires getoond worden en bezoekers kunnen een ritje maken op een dino. Kinderen krijgen de mogelijkheid om zelf op zoek te gaan naar fossielen in de opgravingen met zand. World of Dinos is het ultieme uitje tijdens de zomervakantie voor zowel ouders als kinderen. Mis het niet!..

Mis het niet en bestel direct tickets met korting!

World Forum Theater - World of Dinos Den Haag

Churchillplein 10
2514 JW Den Haag
Openingstijden klik door Prijs klik door Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste zomervakantietips!

De leukste zomervakantietips!

Voor iedereen die deze zomer in de regio Rotterdam verblijft, voor vakantie of thuis, hebben we de leukste vakantietips en dagjes uit verzameld! Jullie kunnen er de hele zomer mee vullen!
Fijne zomervakantie!

Naar de vakantietips