VakantiebiebTerug naar het overzicht

maandag 31 augustus
Lekker lezen of een leuke activiteit doen in de zomervakantie? Het kan bij de Bibliotheek Rotterdam!
De zomervakantie staat voor de deur en gelukkig zijn veel coronamaatregelen versoepeld, dus er kan en mag weer veel bij Bibliotheek Rotterdam!

Grote activiteiten zoals Zomerexpo en Erasmus Experience uit het Jeugd Vakantiepaspoort kunnen helaas nog niet. Daarvoor in de plaats is de toffe De Vakantie Doe Krant gekomen: vol leuke leestips, rebussen, raadsels, recepten én 2 stempels! Vanaf 18 juli gratis op te halen bij een aantal bibliotheekvestigingen.

Ga op vakantie in eigen stad! Als je meedoet met Vakantielezen lees of luister je elke week naar een boek en maak je daar leuke opdrachten bij waarmee je ook nog eens kans maakt op een leuke prijs.

Voor wie graag leest in de vakantie is de VakantieBieb er weer. Van 1 juli tot en met 31 augustus kunnen leden en niet-leden gratis gebruik maken van e-books en luisterboeken via de app.

Naast het voorleeshalfuurtje staan er ook weer andere activiteiten op het programma. Zo kan je bijvoorbeeld lekker wegdromen bij een jeugdfilm of een activiteit doen zoals Tekenen in 3D. Of maak een Stopmotion-film met klei!

Let op: voor sommige activiteiten moet je van tevoren een plekje reserveren. Bekijk het hele programma en alle maatregelingen op de website van de Bibliotheek. Klik op de roze button voor alle info.

Op zoek naar een vaste activiteit voor je kind(eren)? Kijk eens tussen de leuke clubjes voor kids!

Bibliotheek Rotterdam

Hoogstraat 110
3011 PV Rotterdam
Openingstijden 1 juli t/m 31 augustus Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Rotterdam met kids

Rotterdam met kids

Weekendje Rotterdam met de kids gepland? Er is zoveel leuks te zien, doen en beleven in de stad! Lees hier de blog van collega Annemarie die met haar gezin een paar dagen in Rotterdam vertoefde en dé hotspots verzamelde.

Naar de stad!