• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Naar het circusTerug naar het overzicht

zondag 18 augustus
Geniet deze zomer van een nostalgische circusvoorstelling van Circus Snor!
Deze zomer gaat het geliefde circus Circus Snor voor de 10e keer op zomertournee. Onder de betoverende titel 'Fête Magnifique' belooft het een onvergetelijke circuservaring te worden vol spektakel, magie, acrobatiek, circusspelletjes en optredens.

Dompel je 2 uur lang onder in de magische wereld van het circus!

De show en artiesten
Natuurlijk viert Circus Snor dat ze alweer voor de 10e keer op zomertoernee gaan! En bij een feestje gaat er tijdens de voorbereidingen wel eens iets mis, komen er bijzondere gasten langs, worden er cadeautjes uitgedeeld, wordt er gezongen én kun je fantastische optredens zien in de circustent. De getalenteerde artiesten komen niet allleen uit Nederland, maar ook uit andere landen.

Niet alleen een voorstelling, ook een Kinderkaravaan
Circus Snor reist door Nederland met een knusse circustent. Daarnaast gaan er ook klassieke circuswagens mee op tournee en kan het publiek zich op elke locatie voorafgaand aan de voorstelling en tijdens de pauze vermaken op de Kinderkaravaan. Er zijn verschillende circusmaterialen om mee te oefenen, kermisspelen voor jong en oud en natuurlijk kun je genieten van de traditionele popcorn en suikerspinnen.

Locaties en data
Alle speellocaties in het land zijn met zorg uitgezocht. Er zijn voorstellingen in het bos, op een boerderij, in een fruittuin, op een fort of bij een gezellige camping! Zo kun je na de voorstelling ook nog lekker eten, spelen of ontspannen.

De tournee loopt van 1 juni t/m 29 september. In regio Rotterdam staan de volgende circusvoorstellingen van 'Fête Magnifique' gepland:
- 16 t/m 18 juli Boederij De Buytenhof (Rhoon)
- 25 juli Camping Weergors (Hellevoetsluis)
- 17 en 18 augustus Klokshuys (Brielle)

Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis mee op schoot.

Klik via de roze button door naar de site voor meer informatie en het volledige overzicht van de tour!

Meer leuke uitjes op datum vind je in onze Uitagenda!

Circus Snor op locatie


Regio Rotterdam
Openingstijden Klik door naar de site voor het complete tourschema Prijs Zie website via de roze button Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Waanzinnige belevenis

Waanzinnige belevenis

Een superleuk gezinsuitje is de Euromast! Ervaar de roterende panoramalift Euroscoop met zijn kleurrijke lichtshow, swingende beats, waanzinnig 360° uitzicht én een glazen vloer! Ook is er voor kids een leuke speurtocht!

Naar de top!