Paniek i/d ChocoladefabriekTerug naar het overzicht

zondag 17 maart
Paniek in de Chocoladefabriek: Een magisch en hilarisch Rotterdams avontuur voor jong en oud!

Een Rotterdams avontuur voor het hele gezin!

Maak je klaar voor een leuk avontuur in "Paniek in de Chocoladefabriek"! Tony, een jongen uit Rotterdam-Spangen, krijgt de kans om de mysterieuze Van Nelle Fabriek te betreden dankzij een geheime kaart in zijn geliefde witte chocola-knettersuiker reep. Ontdek samen met Tony de gekke en onvoorspelbare gebeurtenissen die zorgen voor opschudding en paniek. Regisseurs Anne Vera Langenberg en Rik van der Loos brengen dit nieuwe Rotterdamse verhaal tot leven, boordevol magie en hilariteit. Leuk voor het hele gezin!

Stap in een wereld vol chocolade en chaos met "Paniek in de Chocoladefabriek''

Houden jouw kids van chocolade en avontuur? Dan mogen jullie "Paniek in de Chocoladefabriek" niet missen! Laat je betoveren door dit unieke verhaal dat geschikt is voor alle leeftijden. Bereid je voor op een smakelijk avontuur vol chocolade en chaos! Komen jullie ook langs?Klik op de roze button voor meer info!

Ben je op zoek naar een dagje weg voor het hele gezin? Neem een kijkje op onze pagina Eropuit en laat je inspireren.

Hofpleintheater

Benthemplein 13
3032 CC Rotterdam
Openingstijden 17 februari t/m 17 maart. Prijs Kijk op de website voor de actuele prijzen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste binnenspeeltuinen in en om Rotterdam

De leukste binnenspeeltuinen in en om Rotterdam

Bij deze leuke binnenspeeltuinen en overdekte speelparadijsen in de omgeving van Rotterdam kunnen de kids zich heerlijk uitleven. Ballenbak, glijbanen, peuterhoek, bouwblokken en nog veel meer voor een ochtend of middag speelpret.

Dit zijn ze!