Voorstelling Gozert (6+)Terug naar het overzicht

zondag 29 oktober
Een onzichtbare vriend, een bijzonder avontuur! Ontdek 'Gozert', het hartverwarmende boek!

Maak kennis met Ties en zijn bijzondere vriend Gozert

Stel je voor: je hebt een vriend die niemand anders kan zien of horen. Dat is precies wat er gebeurt in 'Gozert'. In deze voorstelling is gebaseerd op het gelijknamige bekroonde bestseller van Pieter Koolwijk volgen we Ties, die de stoerste en coolste vriend ooit heeft, genaamd Gozert. Maar er is één probleem: Ties is de enige die Gozert kan waarnemen. 

Een hartverwarmende voorstelling voor het hele gezin

Het verhaal neemt jullie mee in de wereld van Ties en zijn buitengewone vriendschap met Gozert. Terwijl Ties geniet van de fantastische plannen met Gozert, raakt hij steeds meer in de problemen. Zijn ouders zijn vastbesloten om van Gozert af te komen en nemen een ingrijpende beslissing. Maar Ties wil helemaal niet zonder zijn bijzondere vriend zijn. Wat moet hij doen?

Gozert speelt op een aantal data in september en okotber in het Hofpleintheater!

Weten hoe dit avontuur zal eindigen? Klik op de roze button en reserveer je tickets.

Op zoek naar een leuke plek voor een hapje en een drankje? Neem een kijkje op onze pagina Uit eten en ontdek kindvriendelijke restaurantjes in de regio Rotterdam

Hofpleintheater

Benthemplein 13
3032 CC Rotterdam
Openingstijden Kijk op de website voor de actuele data en tijden. Prijs Kijk op de website voor de actuele prijzen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vier Kinderboekenweek in de bieb

Vier Kinderboekenweek in de bieb

Van 4 t/m 15 oktober is het Kinderboekenweek in de bibliotheek! 10 dagen vol festiviteiten, boekentips, leuke activiteiten, kidscolleges en gave voorstellingen. Er is zóveel te doen in de Rotterdamse vestigingen! En kom ook naar het Kinderboekenweekfeest op 8 oktober!

Dit is er allemaal te doen!