De Grote Red Je Reet ShowTerug naar het overzicht

zaterdag 2 oktober
In deze spannende spelshow gaan vijf kandidaten de strijd met elkaar aan, in het Maaspodium! (6+)
Onder leiding van een doorgewinterde showmaster gaan vijf kandidaten de strijd met elkaar aan in een zenuwslopende spelshow. Alleen de allerbeste kan winnen in deze reality gameshow vol challenges, spelrondes en onverwachte acts. 

Maar zijn de deelnemers wel zo cool als ze eruit zien? En zijn ze sterk genoeg om te verliezen? Wie redt er vandaag het beste zijn reet?

De Grote Red Je Reet Show is een mix van X Factor, Holland’s Got Talent, Expeditie Robinson, De 1,2,3 show en Jackass. Het levert een voorstelling op vol vreemde twists, vage bedoelingen én onverwachte winst! Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

In oktober, december en januari te zien in het Maaspodium!

Kom je kijken? Voor meer info en tickets klik je op de roze button.

Binnenkort jarig? Vier je verjaardag met een leuk kinderfeestje!

Maaspodium

St. Jobsweg 3
3024 EH Rotterdam
Openingstijden 2 oktober (try-out), 3 oktober (première), 18 december, 6 januari, 7 januari, 15 januari en 16 januari. Prijs Vanaf € 9,- Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tof vertelfestival!

Tof vertelfestival!

Kinderen hangen aan de lippen van de vertellers tijdens het superleuke Vertelfestival (4+) op 22 en 26 september in Bibliotheek Rotterdam! Ze beleven de grappigste, spannendste en mooiste avonturen, al luisterend naar verhalen van over de héle wereld! Gaan jullie mee op avontuur?

Check locaties en tijden