• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

WonderBouwWekenTerug naar het overzicht

woensdag 17 juli
Een creatieve en leuke workshop voor kids in de zomervakantie: de WonderBouwWeken in Rotterdam!

WonderBouwWeken

Hebben jullie al plannen voor de zomervakantie? Het Nieuwe Instituut organiseert elke woensdagmiddag tijdens de zomervakantie de WonderBouwWeken, en het is de perfecte activiteit voor jouw kleine bouwers en dromers!

Elke woensdagmiddag van 12:00 tot 16:00 uur kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar meedoen aan een inloopworkshop waar ze samen met een Omleider en andere kinderen werken aan een diorama van de toekomst. Denk je dat we in huizen onder de grond gaan wonen? Of dat er nieuwe, bijzondere dieren zullen zijn? Jouw kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten en bouwen aan een wereld die elke week verder groeit.

Tof spel en zoektocht

En houden jullie ervan om te vliegen? Schiet je graag wortel? Welke vragen zou je stellen om erachter te komen of je een paardenbloem, een octopus of een paddestoel tegenover je hebt? Doe het leuke spel Wie-wat-welke-wij en verplaats je in een anders-dan-menselijk leven. Want door over anderen te leren, leer je ook over jezelf. 

Ga ook met de hele familie op Zoöp zoektocht door het Nieuwe Instituut! Het museum werkt samen met levende wezens eromheen, zoals planten en dieren. Dat noemen ze Zoöp. Ga op zoektocht en sluit vriendschappen met bomen en nijlganzen!

Klik op de roze button voor meer info.

Ben je op zoek naar een leuk dagje weg voor het hele gezin? Neem een kijkje op onze pagina Eropuit.

Nieuwe Instituut

Museumpark 25
3015 CB Rotterdam
Openingstijden Iedere woensdag in de zomervakantie 2024 van  12:00 - 16:00 uur Prijs Kijk op de website voor de actuele prijzen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Waanzinnige belevenis

Waanzinnige belevenis

Een superleuk gezinsuitje is de Euromast! Ervaar de roterende panoramalift Euroscoop met zijn kleurrijke lichtshow, swingende beats, waanzinnig 360° uitzicht én een glazen vloer! Ook is er voor kids een leuke speurtocht!

Naar de top!