Avontuurlijke natuurdagTerug naar het overzicht

zondag 26 mei
Ontdek de magie van de natuur met Elk Uur Natuur. Hier wil je bij zijn!
Ben jij op zoek naar een unieke en avontuurlijke ervaring voor jouw kind(eren)? Wil je ze inspireren en laten kennismaken met de prachtige wereld van flora en fauna? Dan is Elk Uur Natuur (EUN) van de NJN de perfecte kans!

Het is een dag vol ontdekkingen, avonturen en mooie natuur. Speciaal ontworpen voor nieuwsgierige kinderen en ouders die dol zijn op de natuur. Elk Uur Natuur vindt op zondag 26 mei plaats in natuurgebied Zuid-Kennemerland, een duingebied met bossen, duinmeertjes en strand. Kortom, genoeg plekken om super vette soorten te scoren. Elk uur vertrekken er meerdere excursies en worden er boeiende lezingen gehouden. Van zeeslakken en vogels, tot wisenten en parnassia; alles komt aan bod.

Elk Uur Natuur vindt jaarlijks plaats en is steeds weer een heel groot succes!

Superfijn, deelname aan EUN is gratis.

PS: Wist je dat NJN ook leuke Piepkampen aanbiedt in de zomervakantie? Een te gekke natuurweek voor kinderen van 11 jaar en ouder op twee verschillende locaties in Nederland. Leer van alles over de natuur en beleef samen de grootste lol. Meer info over de zomerkampen >>>

Benieuwd? Iets voor jullie? Klik via de roze button snel door naar de site voor meer info over het aanbod van NJN en om je aan te melden.

NJN


Natuurgebied Zuid-Kennemerland
Prijs Gratis Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Eropuit! Fietsfeesten, speeltuinen, kinderfeestjes en meer leuke tips

Eropuit! Fietsfeesten, speeltuinen, kinderfeestjes en meer leuke tips

We hebben weer een aantal superleuke tips in de regio Rotterdam weten te verzamelen, waarmee jullie in de komende tijd alle kanten op kunnen! Van toffe kinderfeestjes tot fietsfeesten in de Rotterdamse wijken.

Naar de tips voor mei en juni