Stichting Dordt in StoomTerug naar het overzicht

zondag 26 mei
Leuk gezinsuitje vol historie: ontdek de stoomtrein, historische bussen en rondvaarten in Dordrecht!

Stichting Dordt in Stoom

Op zoek naar een leuk uitje voor het hele gezin eind mei? Op vrijdag 24 mei begint het spektakel met een leuke Vlootschouw om 20.00 uur. Een stoomfluitenconcert opent het evenement, en je kunt deze voorstelling bekijken vanaf het Groothoofd, de Merwekade en zelfs de oevers van Zwijndrecht en Papendrecht!

Op zaterdag 25 en zondag 26 mei is het tijd voor het hoofdevenement! Het grote evenement is verspreid over twee gebieden in de stad en er worden maar liefst 250.000 bezoekers verwacht. De toegang is helemaal gratis. Met het ‘Stoomrondje Dordt’ kun je historisch vervoer ervaren met een speciale dagkaart. Deze kaart geeft je toegang tot alle vervoermiddelen van het evenement, inclusief de stoomtrein, historische bussen, de Modelbouwshow en zelfs (stoom)rondvaarten.

Komen jullie ook langs met het gezin? Klik op de roze button voor meer info.

Ben je op zoek naar een leuke kinderwinkel? Neem een kijkje op onze pagina Kinderwinkels.

Stichting Dordt in Stoom

Spuiboulevard 99
3311 GN Dordrecht
Openingstijden 24, 25 & 26 mei. Prijs Kijk op de website voor de actuele prijzen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Eropuit! Fietsfeesten, speeltuinen, kinderfeestjes en meer leuke tips

Eropuit! Fietsfeesten, speeltuinen, kinderfeestjes en meer leuke tips

We hebben weer een aantal superleuke tips in de regio Rotterdam weten te verzamelen, waarmee jullie in de komende tijd alle kanten op kunnen! Van toffe kinderfeestjes tot fietsfeesten in de Rotterdamse wijken.

Naar de tips voor mei en juni