Grachtentocht GoudaTerug naar het overzicht

zaterdag 28 oktober
Verken de historische grachten van Gouda: Een uniek avontuur voor het hele gezin!

Ontdek de Prachtige Grachtentocht van Reederij de IJsel in Gouda!

Ben je op zoek naar een leuke en ontspannende activiteit om samen met je gezin te doen? Goed nieuws! De Grachtentocht van Reederij de IJsel in Gouda begint weer. Deze vaartocht is  tussen 20 april tot en met 28 oktober 2023, elke donderdag, vrijdag en zaterdag. Het avontuur begint om 11:00 uur en eindigt om 15:30 uur. Dat wordt vast een leuk dagje weg met de hele familie!

Leuk familie-uitje op het water

Tijdens de Grachtentocht maak je een mooie reis door de monumentale binnenstad van Gouda aan boord van de trekschuiten Jan Salie of Jan Kordaat. Deze vaarroute vol historie werd al in de vroege middeleeuwen gebruikt als belangrijke handelsroute tussen Vlaanderen en de Hollandse steden. Leuke manier om dit historische stukje Nederland te ontdekken vanaf het water en natuurlijk te genieten van het uitzicht. Kom jij ook gezellig langs met de hele familie? 

Klik op de roze button voor meer info!

Ben je op zoek naar een sportclubje voor je kids in Rotterdam en omgeving? Neem dan een kijkje op onze pagina Clubjes en laat je inspireren.

VVV Gouda

Markt 35
2801 JK Gouda
Openingstijden 20 april tot en met 28 oktober 2023, elke donderdag, vrijdag en zaterdag Prijs Kijk op de website voor de actuele prijzen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vier Kinderboekenweek in de bieb

Vier Kinderboekenweek in de bieb

Van 4 t/m 15 oktober is het Kinderboekenweek in de bibliotheek! 10 dagen vol festiviteiten, boekentips, leuke activiteiten, kidscolleges en gave voorstellingen. Er is zóveel te doen in de Rotterdamse vestigingen! En kom ook naar het Kinderboekenweekfeest op 8 oktober!

Dit is er allemaal te doen!