Kei Kids CoachingTerug naar het overzicht

Ieder kind is een kei en verdient een stuk begeleiding als dat nodig is. Dat geldt ook voor ouders!
Als je merkt dat je kind een probleem heeft, wil je daar als ouder het liefst zo snel mogelijk iets aan doen. Maar hoe? Bij Kei Kids Coaching kun je terecht als je kind leerproblemen heeft of last heeft van faalangst.

Heb je het idee dat je kind gepest wordt of dat hij moet leren omgaan met een echtscheiding? Ga dan eens langs bij Kei Kids Coaching. Samen kunnen jullie op zoek gaan naar een oplossing.

Tip: vanaf februari start de cursus MindfulKeiKids, een training voor kinderen van 9-12 jaar waarin ze spelenderwijs aan de slag gaan met mindfulness-oefeningen. Kijk voor meer info op de website.
 
Wil je er eens lekker op uit met de kids, check dan ons eropuit overzicht!

Kei Kids Coaching

Elektroweg 11-Z
3051 NB Rotterdam
Openingstijden Neem contact op voor het maken van een afspraak. Prijs Kennismakingsgesprek gratis. Intake € 62,50. Coaching € 62,50 per sessie. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tof vertelfestival!

Tof vertelfestival!

Kinderen hangen aan de lippen van de vertellers tijdens het superleuke Vertelfestival (4+) op 22 en 26 september in Bibliotheek Rotterdam! Ze beleven de grappigste, spannendste en mooiste avonturen, al luisterend naar verhalen van over de héle wereld! Gaan jullie mee op avontuur?

Check locaties en tijden