icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Kinderdagverblijf MarijkeTerug naar het overzicht

Het juiste adres voor hele en halve dagopvang van je kleintje in een groene omgeving!
Bij Kinderdagverblijf Marijke in Kralingen worden kinderen tussen 0 en 4 jaar opgevangen in een lichte omgeving vol groen!

Er zijn 6 groepen, 3 babygroepen en 3 peutergroepen met ieder een vaste leidster. Ook is er een flexibele groep voor halve dagopvang. 

Voor de kids die bijna naar de basisschool gaan is er een activiteitenbegeleider die de kinderen zo goed mogelijk voorbereidt. 

Buiten is er een grote tuin waar de kids heerlijk kunnen spelen. Ook is er een moestuin vol groente en fruit. Super leuk! 

Ook belangrijk is dat je bij Kinderdagverblijf Marijke ook kunt kiezen voor een warme maaltijd in plaats van de standaard broodlunch.

Wil je meer informatie? Klik dan op de roze button!

Tip: In de categorie Opvoeding staan meer adresjes voor de opvang van jouw kind.

Kinderdagverblijf Marijke

Honingerdijk 106
3062 NX Rotterdam
Openingstijden 7.00 - 18.30 uur Prijs Vanaf €7,25 per uur (inclusief luiers en broodlunch) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nationale Voorleesdagen online

Nationale Voorleesdagen online

Van 20 t/m 30 januari zijn er weer de Nationale Voorleesdagen bij de bibliotheek! Dit keer online met leuke voorleesvideo’s die je samen met je kind kunt kijken. Ook zijn er gedurende de lockdown leuke programma’s voor kids vanaf 0 jaar én je kunt bij je vestiging boeken afhalen!

Naar de voorleesactiviteiten