De DroomengeltjesTerug naar het overzicht

Op zoek naar een warme, vertrouwde en uitdagende omgeving voor uw kind? Kijk dan bij de Droomengeltjes!

De Droomengeltjes is een kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang. Het kinderdagverblijf biedt kleinschalige en professionele kinderopvang aan. Dit gebeurt via een pedagogisch verantwoorde aanpak in een omgeving die is afgestemd op de behoefte van het kind.

Er is voldoende aandacht voor gezonde voeding, beweging en hygiëne. Kijk voor meer informatie en het complete aanbod in tarieven op de site. Klik hiervoor op de roze button.

Tip: wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je nu aan en je bent altijd op de hoogte van de leukste activiteiten in en om Rotterdam voor jou en je kids.

 

De Droomengeltjes

Lepelaarsingel 15
3083 KA Rotterdam
Openingstijden Maandag t/m vrijdag Prijs Voor een volledig overzicht van de tarieven zie site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tof vertelfestival!

Tof vertelfestival!

Kinderen hangen aan de lippen van de vertellers tijdens het superleuke Vertelfestival (4+) op 22 en 26 september in Bibliotheek Rotterdam! Ze beleven de grappigste, spannendste en mooiste avonturen, al luisterend naar verhalen van over de héle wereld! Gaan jullie mee op avontuur?

Check locaties en tijden