Mindfulness BarendrechtTerug naar het overzicht

Kom jouw aandachtsspier trainen en ontdekken wat je van een kikker kunt leren!

Bij mindfulness oefen je in aandacht en leer je om uit de automatische piloot te stappen en even te stoppen. Je gaat jouw ‘aandachtsspier’ ontwikkelen en ontdekken hoe jij kunt ontspannen en een hoofd vol gedachten weer tot rust kunt brengen.

Ook is het prettig om te weten hoe je met allerlei gevoelens - fijne en lastige - om kunt gaan zonder er helemaal door meegesleept te worden of ze te negeren. Hierdoor begrijp je meer van jouw binnenwereld en krijg je meer zelfvertrouwen.

De training is geschikt voor kinderen van 8-12 jaar, mét en zonder concentratieproblemen, mét en zonder gebrek aan zelfvertrouwen, pijn of lichamelijke klachten en ook voor kinderen met angst of somberheidsklachten. Kinderen zonder specifieke klachten zijn net zo welkom. Elk kind vindt het fijn om zelf tot rust te kunnen komen, ontspannen te kunnen slapen en op zichzelf te vertrouwen.

Het is dus erg goed voor je !

Wil je meer informatie over mindfulness? Klik dan op de roze button.

Tip: volg je Kidsproof al op Facebook? We hebben zoveel leuke tips met je te delen!

Mindfulness Barendrecht


Barendrecht
Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Rotterdam met kids

Rotterdam met kids

Weekendje Rotterdam met de kids gepland? Er is zoveel leuks te zien, doen en beleven in de stad! Lees hier de blog van collega Annemarie die met haar gezin een paar dagen in Rotterdam vertoefde en dé hotspots verzamelde.

Naar de stad!