Schatkist KindercoachingTerug naar het overzicht

Spelenderwijs je innerlijke schatten naar boven toveren? Schatkist Kindercoaching kan je daarbij helpen.
Voel je je al een tijdje onzeker? Heb je moeite met in- of doorslapen, concentreren op school of nieuwe dingen doen? Of heb je last van pestgedrag, een 'vol' hoofd of hooggevoeligheid? Schatkist Kindercoaching kan je helpen om er iets aan te doen.  

Spelenderwijs ga je samen met kindercoach Monique Scheffer jouw innerlijke schatten en talenten (weer) ontdekken en naar boven halen, zodat je je weer goed gaat voelen en je verder kunt ontwikkelen.  

Naast het coachen van kinderen geeft Schatkist Kindercoaching 2 keer per jaar de weerbaarheidstraining 'Bikkels in de dop' voor kinderen van groep 4 t/m 8. Ook ouders kunnen terecht bij Schatkist Kindercoaching voor praktische tips over hoe ze hun kind kunnen helpen.

Meer weten of een afspraak maken voor een gratis kennismaking? Klik op de roze button om naar de site van Schatkist Kindercoaching te gaan.  

Volg je Kidsproof Rotterdam al op Facebook? We hebben zoveel leuke tips met je te delen!

Schatkist kindercoaching

Dongestraat 19
2652 DR Berkel en Rodenrijs
Openingstijden Op afspraak. Prijs Zie website. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Op safari!

Op safari!

Ga deze zomer mee op safari… door de mais! Haal bij Boerderij Het Lansingerland een rugzakje op met drinken, een appel en een reisgids en volg de spannende route door de mais! Uitgespeurd? Neem een kijkje in de koeienstal. Je mag de koeien voeren!

Laarzen aan en gaan!