Kinderopvang BimbolaTerug naar het overzicht

Flexibele en inspirerende opvang bij Kinderopvang Bimbola.
Kinderopvang Bimbola heeft haar opvang overal geregeld in een school of in de nabijheid van scholen. Er is een intensieve samenwerking met de school. Kinderen maken zo gebruik van een sluitend aanbod met een goede doorstroom naar de buitenschoolse opvang en tussenschoolse opvang georganiseerd door Bimbola.

Maar Bimbola biedt meer. Zo is er een samenwerking met Jay's Place, een groeiende aanbieder van muziek, dans, musical en zanglessen. Op BSO Park 16hoven en BSO Tuinstad Schiebroek worden momenteel muzieklessen verzorgd.

Speciaal voor de oudste kinderen in de BSO heeft Bimbola samen met Villa Zebra workshops ontwikkeld. In een serie van 8 bijeenkomsten gaan de kinderen aan de slag met kunst en maken ze de mooiste creaties.

Mocht je na een drukke werkdag tijd te kort komen, dan kan er ook een gezonde maaltijd op de opvang gegeten worden. Samen met 'Olivier eet gezond', een bedrijf dat gezonde en gevarieerde maaltijden verzorgt, worden Gezinsdiners op tafel gezet!

Sinds 2019 is Bimbola samengegaan met Norlandia Kinderopvang. Alle informatie over alle locaties, tarieven en beschikbaarheid staat op de website. Klik om daar heen te gaan op de roze button.

Wil je er binnenkort lekker eens een dagje eropuit met je kind? Kijk dan snel op ons overzicht van activiteiten in de regio Rotterdam!

Kinderopvang Bimbola/Norlandia

Willem Hedaweg 3
3043 AZ Rotterdam
Openingstijden Maandag t/m vrijdag. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tof vertelfestival!

Tof vertelfestival!

Kinderen hangen aan de lippen van de vertellers tijdens het superleuke Vertelfestival (4+) op 22 en 26 september in Bibliotheek Rotterdam! Ze beleven de grappigste, spannendste en mooiste avonturen, al luisterend naar verhalen van over de héle wereld! Gaan jullie mee op avontuur?

Check locaties en tijden